vahy

Jiří Strach
(2007): Muž a stín

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
režisér, herec
Jiří Strach - Film: Muž a stín
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Strach - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jiří Strach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2013) - Kurňa, co to je?
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Film o filmu Vrásky z lásky
(2012) - Ztracená brána
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Santiniho jazyk
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV seriál)
(2009) - Ať žijí rytíři!
(2008) - Zoom
(2008) - Intimní zpověď
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Muž a stín
(2007) - Kolotoč
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Kousek nebe
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Chlípník
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Vohnice a Kiliján
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2000) - Zvonící meče
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Český Robinson
(1999) - Osudy hvězd: Strach má velké uši... Jiří Strach
(1999) - Tom v kozí kůži
(1999) - Strašidlo
(1998) - Sama doma
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Skříň
(1998) - Rozloučení
(1998) - Mladý chemik
(1998) - Ex offo
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Učitel tance
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1990) - Pějme píseň dohola
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Páni Edisoni
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Heimatmuseum (TV seriál)
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1985) - Veronika
(1985) - Mít někoho do deště
(1984) - Vyhrávat potichu

Jiří Strach - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Muž a stín":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1934) Josef Somr

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1968) Radek Holub

(*1943) Václav Postránecký

(*1963) Vilma Cibulková

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1960) Renata Mašková

(*1926) Zdenka Procházková

(*1935) Libuše Švormová

(*1959) Miroslav Táborský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1940) Václav Mareš

(*1966) Jiří Langmajer

(*1941) Oldřich Vlach

(*1962) Petr Meissel

(*1939) Dušan Klein (režisér)

(*1964) Simona Postlerová

(*1973) Filip Blažek

(*1945) Michal Pavlata

(*1979) Michaela Maurerová

(*1965) Pavlína Mourková

(*1949) Václav Knop

(*1975) Matěj Hádek

(*1961) Jitka Sedláčková

(*1994) Richard Zevel

(*1957) Tereza Brdečková (scénáristka)

(*1948) Emil Viklický (hudební skladatel)

(*1948) Emil Viklický

(*1889) Emil Vachek (spisovatelská předloha)

(*1957) Peter Beňa (kameraman)



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
6°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
25°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
18°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
8°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°17’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Rak
4°27’
Lev
24°26’
UranUran:
Váhy
22°20’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
5°10’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Váhy
4°21’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°52’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°59’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
19°11’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »