Radek Holub wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Radek Holub

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1968 (?)
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Radek Holub - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1968 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Radek Holub 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Radek Holub
datum narození v roce *1968
(herec, instagram)

Radek Holub - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Malá z rybárny
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Jak se točil seriál Až po uši
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Neviditelní (TV seriál)
(2014) - Čtvrtá hvězda (TV seriál)
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2014) - Až po uši (TV seriál)
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Neobyčejné životy: Bára Hrzánová
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2012) - Dámský krejčí (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Když sochy z mostu ožívají
(2010) - Vodník a Karolínka
(2010) - Habermannův mlýn
(2010) - Bastardi
(2009) - Ženitba (divadelní záznam)
(2009) - T.M.A.
(2009) - Princezna Ano
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - Karamazovi
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2008) - Dívka a kouzelník
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Život byl vlídný, místy drsný
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Plný kapsy šutrů (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - O dívce, která šlápla na chléb
(2007) - Muž a stín
(2007) - Křišťálek meč
(2006) - Pakárna (TV seriál)
(2005) - Revizor
(2005) - Království potoků
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Stará láska nerezaví
(2003) - O svatební krajce
(2003) - Nadměrné maličkosti: Drámo
(2003) - Jedna ruka netleská
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Únos domů
(2001) - Uniforma
(2001) - Trosečník
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Chytit vítr
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Rendez vous strýce Davida
(2000) - Otesánek
(1999) - Tom v kozí kůži
(1999) - Schůze
(1999) - Nevěsta pro Paddyho
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Cizinci v čase
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Poslední koncert
(1997) - Ještě není pozdě
(1997) - Ivanov (divadelní záznam)
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - Srdeční slabosti
(1996) - Revizor (divadelní záznam)
(1996) - Racek (divadelní záznam)
(1996) - Marian
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1996) - Bumerang
(1995) -
(1995) - Schlafes Bruder
(1994) - Učitel tance
(1993) - Šakalí léta
(1992) - Růžový květ
(1992) - Kráva
(1992) - Ecce Constantia
(1987) - Dotyky
Radek Holub - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Radek Holub 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Radek Holub - herec

se narodil v roce *1968 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Radek Holub

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Radek Holub
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
29°26’
 
LunaLuna:
Lev
11°19’
 
MerkurMerkur:
Panna
13°32’
 
VenušeVenuše:
Panna
16°44’
 
MarsMars:
Lev
10°48’
 
JupiterJupiter:
Panna
12°36’
 
SaturnSaturn:
Beran
25°20’
R
UranUran:
Panna
27°42’
 
NeptunNeptun:
Štír
23°50’
 
PlutoPluto:
Panna
21°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
11°34’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
7°13’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°27’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »