kozoroh

Jordan Ladd
(2015): Horrified

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.1. 1975 - 03:55h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Jordan Ladd - Film: Horrified
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jordan Ladd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Horrified":
(*1979) Rachael Leigh Cook

(*1973) Parry Shen

(*1977) Milo Ventimiglia

(*1975) Adam Green (režisér)

(*1975) Adam Green

(*1970) Zack Ward

(*1966) Tyler Mane

(*1981) Brea Grant

(*1978) Corri English

(*1977) Ed Ackerman

(*1979) Bear McCreary

(*1963) Joel Murray

(*1978) Amrapali Ambegaokar



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
9°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
10°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
24°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
15°45’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Rak
14°45’
Střelec
0°54’
UranUran:
Štír
2°14’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Střelec
10°51’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Váhy
9°15’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°52’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°32’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Beran
20°02’
Ryby
13°47’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
9°42’
4. IC:
Ryby
23°16’
7. DSC:
Blíženci
9°42’
10. MC:
Panna
23°16’

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »