blizenci

Josef Bláha
(1947): Jan Roháč z Dubé

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Novo Mesto
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Josef Bláha - Film: Jan Roháč z Dubé
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1947, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1947 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Bláha - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Božský Bosňák
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Bludiště
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Viktor Veliký
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Jak se tančí brumbambule
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Radosti života
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Přišel na večeři (divadelní záznam)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Kbelík
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Služební cesta
(1980) - Signum laudis
(1980) - Lakovka
(1980) - Hrdina se nebojí
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Tchán
(1979) - Pyžamo
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Lůžko
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Telegram
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Prodaná babička
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Muž pro domácnost
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Uragán Donna
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Mílaři
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Já bych se tak ráda vdávala
(1977) - Domov
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Jezevec
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Krejčí Šajtle Dobrodruh
(1974) - Královské usínání
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1974) - Balkón
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Igrek 17
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Oáza
(1972) - Morčata
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Maurův odkaz
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Pohádky z tisíce a jedné noci (TV seriál)
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Inzertka
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV seriál)
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Mata Hari
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - Drobínek
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Souboj
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Jizvy, jiskry, jistoty
(1969) - Hádavá pohádka
(1969) - Brouk v hlavě (divadelní záznam)
(1969) - Bellevue
(1969) - Alchymista (divadelní záznam)
(1968) - Pražské noci
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - Motýl a smrt
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Waterloo
(1967) - Hra bez pravidel
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Vrah skrývá tvář
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Starý Burgunďan
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Eliška a její rod (TV seriál)
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 7 zabitých
(1962) - Vrah byl odsouzen po právu
(1961) - Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (divadelní záznam)
(1961) - Božena Němcová
(1959) - Národní umělec Ladislav Pešek
(1959) - Taková láska
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1959) - Pět z milionu
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Bezejmenná hvězda
(1956) - Proti všem
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Na konci města
(1952) - Velké dobrodružství
(1951) - Slyší tě nepřítel
(1947) - Jan Roháč z Dubé
Spoluherci ve filmu "Jan Roháč z Dubé":
(*1922) Miloš Kopecký

(*1873) Marie Ptáková

(*1890) Hermína Vojtová

(*1907) F. X. Mlejnek

(*1888) Jaroslav Vojta

(*1895) Theodor Pištěk

(*1907) Ladislav Boháč

(*1904) Vladimír Borský

(*1904) Vladimír Borský (režisér)

(*1904) Vladimír Borský (scénárista)

(*1900) Aleš Podhorský

(*1912) Rudolf Deyl ml.

(*1899) Jiří Plachý st.

(*1919) Jaroslav Štercl

(*1899) Otomar Korbelář

(*1917) František Holar

(*1897) Jaroslav Seník

(*1883) Alois Dvorský

(*1882) Josef Hořánek

(*1897) Viktor Očásek

(*1918) Felix Le Breux

(*1897) Emil Bolek

(*1897) Bohumil Machník

(*1904) František Marek

(*1905) Ilona Kubásková

(*1912) Karel Pavlík

(*1871) Filip Balek-Brodský

(*1881) Vojtěch Záhořík

(*1896) Frank Rose-Růžička

(*1874) František Matějovský

(*1884) Viktor Nejedlý st.

(*1898) Ladislav Kulhánek

(*1883) Fráňa Vajner

(*1891) Antonín Soukup

(*1889) Julius Baťha

(*1882) Otto Čermák

(*1932) Zdeněk Borovec

(*1902) František Salzer

(*1903) Vojta Plachý-Tůma

(*1907) Jan Kühmund

(*1910) Lili Hodačová

(*1923) Miluše Zoubková

(*1902) Miloš Linka

(*1882) Josef Matěj Gottlieb

(*1907) Jan Stallich (kameraman)

(*1851) Alois Jirásek (scénárista)

(*1892) Otakar Jeremiáš (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1947)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
17°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
22°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
23°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
17°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
23°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°43’
Štír
20°26’
SaturnSaturn:
Váhy
25°57’
Lev
7°21’
UranUran:
Ryby
21°22’
Blíženci
18°56’
NeptunNeptun:
Lev
18°02’
Váhy
10°46’
PlutoPluto:
Rak
11°15’
Lev
12°52’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°34’
Blíženci
10°07’
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°39’
Střelec
26°43’
CheirónCheirón:
Beran
23°37’
Štír
6°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »