Fráňa Vajner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fráňa Vajner
(Frantisek Vajner)

Narození:
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:

Fráňa Vajner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.8.1883 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fráňa Vajner 2020, 2021 - Wikipedie info)

Fráňa Vajner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1947) - Muzikant
(1947) - Jan Roháč z Dubé
(1946) - Velký případ
(1946) - Kdo je vinen?
(1944) - Skalní plemeno
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - Městečko na dlani
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Noční motýl
(1941) - Advokát chudých
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Adam a Eva
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Umlčené rty
(1939) - Paní Kačka zasahuje...
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Mořská panna
(1939) - Dobře situovaný pán
(1938) - Zborov
(1938) - Soud boží
(1938) - Pán a sluha
(1938) - Jarka a Věra
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Druhé mládí
(1938) - Boží mlýny
(1938) - Bláhové děvče
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Svět patří nám
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Panenství
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Kříž u potoka
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Hordubalové
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Harmonika
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Děvčátko z venkova
(1937) - Bílá nemoc
(1937) - Batalion
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Vojnarka
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Lojzička
(1936) - Jízdní hlídka
(1935) - Milan Rastislav Štefánik
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Jana
(1935) - Barbora řádí
(1932) - Písničkář

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.8.1883 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fráňa Vajner 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 23.8.1883
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fráňa Vajner

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Fráňa Vajner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
29°58’
 
LunaLuna:
Býk
7°10’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°54’
 
VenušeVenuše:
Lev
22°15’
 
MarsMars:
Blíženci
29°35’
 
JupiterJupiter:
Rak
23°49’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
9°19’
 
UranUran:
Panna
22°14’
 
NeptunNeptun:
Býk
21°05’
 
PlutoPluto:
Blíženci
1°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°31’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
28°49’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°27’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »