blizenci

Josef Bláha
(1974): 30 případů majora Zemana (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Novo Mesto
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Josef Bláha - Film: 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Bláha - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Božský Bosňák
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Bludiště
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Viktor Veliký
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Jak se tančí brumbambule
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Radosti života
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Přišel na večeři (divadelní záznam)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Kbelík
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Služební cesta
(1980) - Signum laudis
(1980) - Lakovka
(1980) - Hrdina se nebojí
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Tchán
(1979) - Pyžamo
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Lůžko
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Telegram
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Prodaná babička
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Muž pro domácnost
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Uragán Donna
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Mílaři
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Já bych se tak ráda vdávala
(1977) - Domov
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Jezevec
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Krejčí Šajtle Dobrodruh
(1974) - Královské usínání
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1974) - Balkón
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Igrek 17
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Oáza
(1972) - Morčata
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Maurův odkaz
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Pohádky z tisíce a jedné noci (TV seriál)
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Inzertka
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV seriál)
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Mata Hari
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - Drobínek
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Souboj
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Jizvy, jiskry, jistoty
(1969) - Hádavá pohádka
(1969) - Brouk v hlavě (divadelní záznam)
(1969) - Bellevue
(1969) - Alchymista (divadelní záznam)
(1968) - Pražské noci
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - Motýl a smrt
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Waterloo
(1967) - Hra bez pravidel
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Vrah skrývá tvář
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Starý Burgunďan
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Eliška a její rod (TV seriál)
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 7 zabitých
(1962) - Vrah byl odsouzen po právu
(1961) - Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (divadelní záznam)
(1961) - Božena Němcová
(1959) - Národní umělec Ladislav Pešek
(1959) - Taková láska
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1959) - Pět z milionu
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Bezejmenná hvězda
(1956) - Proti všem
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Na konci města
(1952) - Velké dobrodružství
(1951) - Slyší tě nepřítel
(1947) - Jan Roháč z Dubé
Spoluherci ve filmu "30 případů majora Zemana (TV seriál)":
(*1939) Josef Abrhám

(*1907) František Filipovský

(*1930) Jiří Hálek

(*1922) Josef Kemr

(*1920) Václav Lohniský

(*1923) Jiří Lír

(*1925) Jan Skopeček

(*1902) Václav Trégl

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1920) Ferdinand Krůta

(*1922) Miloš Kopecký

(*1934) Josef Somr

(*1937) Jiří Kodet

(*1938) Milena Dvorská

(*1941) Iva Janžurová

(*1933) Míla Myslíková

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1922) Josef Větrovec

(*1930) Blažena Holišová

(*1927) Alena Karešová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1950) Jiří Lábus

(*1955) Oldřich Kaiser

(*1910) Raoul Schránil

(*1943) Václav Postránecký

(*1941) Jana Andresíková

(*1960) Ivana Andrlová

(*1947) Stanislava Bartošová

(*1925) Lena Birková

(*1930) Blanka Bohdanová

(*1925) Božena Böhmová

(*1965) Miriam Chytilová

(*1941) Helga Čočková

(*1952) Andrea Čunderlíková

(*1950) Renáta Doleželová

(*1926) Jana Dítětová

(*1929) Květa Fialová

(*1908) Nelly Gaierová

(*1941) Libuše Geprtová

(*1942) Jana Gýrová

(*1924) Libuše Havelková

(*1931) Hana Hegerová

(*1919) Věra Kalendová

(*1935) Miriam Kantorková

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1933) Eva Klepáčová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1951) Lenka Machoninová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1933) Marcela Martínková

(*1944) Hana Pastejříková

(*1955) Jana Paulová

(*1920) Nina Popelíková

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1947) Regina Rázlová

(*1923) Luba Skořepová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1934) Karolina Slunéčková

(*1920) Jarmila Smejkalová

(*1955) Simona Stašová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1916) Jiřina Steimarová

(*1929) Viera Strnisková

(*1935) Libuše Švormová

(*1938) Hana Talpová

(*1920) Věra Tichánková

(*1949) Eva Hudečková

(*1947) Sylvia Turbová

(*1948) Marta Vančurová

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1908) Vlastimila Vlková

(*1932) Alena Vránová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1911) Darja Hajská

(*1946) Jitka Zelenohorská

(*1943) František Němec

(*1930) Petr Haničinec

(*1923) Čestmír Řanda st.

(*1965) Filip Renč

(*1930) Josef Vinklář

(*1938) Petr Kostka

(*1940) Václav Mareš

(*1939) Miroslav Moravec

(*1939) Alois Švehlík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1938) Jiří Krampol

(*1935) Karel Augusta

(*1922) Karel Effa

(*1929) Vladimír Menšík

(*1933) Luděk Munzar

(*1937) Jan Přeučil

(*1919) Radovan Lukavský

(*1914) Josef Hlinomaz

(*1947) Jaroslav Drbohlav

(*1943) Karel Bělohradský

(*1930) Vilém Besser

(*1922) Jiří Holý



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
17°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
22°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
23°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
17°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
23°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°43’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Váhy
25°57’
Rak
0°30’
UranUran:
Ryby
21°22’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Lev
18°02’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Rak
11°15’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°34’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°39’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Beran
23°37’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »