blizenci

Josef Bláha
(1988): Druhý dech (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Novo Mesto
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Josef Bláha - Film: Druhý dech (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Bláha - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Božský Bosňák
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Bludiště
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Viktor Veliký
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Jak se tančí brumbambule
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Radosti života
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Přišel na večeři (divadelní záznam)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Kbelík
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Služební cesta
(1980) - Signum laudis
(1980) - Lakovka
(1980) - Hrdina se nebojí
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Tchán
(1979) - Pyžamo
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Lůžko
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Telegram
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Prodaná babička
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Muž pro domácnost
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Uragán Donna
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Mílaři
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Já bych se tak ráda vdávala
(1977) - Domov
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Jezevec
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Krejčí Šajtle Dobrodruh
(1974) - Královské usínání
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1974) - Balkón
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Igrek 17
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Oáza
(1972) - Morčata
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Maurův odkaz
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Pohádky z tisíce a jedné noci (TV seriál)
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Inzertka
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV seriál)
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Mata Hari
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - Drobínek
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Souboj
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Jizvy, jiskry, jistoty
(1969) - Hádavá pohádka
(1969) - Brouk v hlavě (divadelní záznam)
(1969) - Bellevue
(1969) - Alchymista (divadelní záznam)
(1968) - Pražské noci
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - Motýl a smrt
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Waterloo
(1967) - Hra bez pravidel
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Vrah skrývá tvář
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Starý Burgunďan
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Eliška a její rod (TV seriál)
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 7 zabitých
(1962) - Vrah byl odsouzen po právu
(1961) - Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (divadelní záznam)
(1961) - Božena Němcová
(1959) - Národní umělec Ladislav Pešek
(1959) - Taková láska
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1959) - Pět z milionu
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Bezejmenná hvězda
(1956) - Proti všem
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Na konci města
(1952) - Velké dobrodružství
(1951) - Slyší tě nepřítel
(1947) - Jan Roháč z Dubé
Spoluherci ve filmu "Druhý dech (TV seriál)":
(*1939) Josef Abrhám

(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1937) Eugen Jegorov

(*1923) František Řehák

(*1940) Petr Čepek

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1949) Martin Hron

(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1962) Karel Roden

(*1969) Alice Chrtková

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1948) Pavel Nový

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1944) Jana Altmannová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1925) Lena Birková

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1946) Hana Brejchová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1942) Bohumila Dolejšová

(*1929) Květa Fialová

(*1952) Hana Gregorová

(*1926) Věra Koktová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1933) Marcela Martínková

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1960) Ilona Svobodová

(*1944) Jana Synková

(*1920) Věra Tichánková

(*1944) Jiří Datel Novotný

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1961) Jan Čenský

(*1962) Vladimír Javorský

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1945) Miroslav Středa

(*1937) Jan Přeučil

(*1943) Karel Bělohradský

(*1965) Petr Vacek

(*1922) Václav Kotva

(*1936) František Husák

(*1922) Jiří Pleskot

(*1921) Oldřich Velen

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1941) Oldřich Vlach

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1926) Vladimír Kostovič

(*1960) Marek Vašut

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1942) Vlastimil Venclík

(*1973) Jiří Strach

(*1952) Vladimír Kratina

(*1968) Radek Žák

(*1966) Jan Potměšil

(*1979) Jakub Zdeněk

(*1920) Robert Vrchota

(*1962) Ivan Jiřík

(*1940) Jan Hraběta

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1924) Mirko Musil

(*1931) Adolf Filip

(*1967) Jiří Dvořák

(*1934) Klára Dubovicová

(*1917) Pavla Maršálková

(*1942) Hana Packertová

(*1928) Miloslav Štibich

(*1933) Dalimil Klapka

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1916) Karel Houska

(*1919) Jaroslav Vozáb

(*1936) Eva Řepíková

(*1930) Luďa Marešová

(*1945) Miloš Vávra

(*1924) Věra Kubánková

(*1941) Petr Pelzer

(*1962) Gustav Bubník

(*1965) Martina Menšíková

(*1939) Ladislav Goral

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1919) Lída Borovcová-Marečková

(*1943) Petr Oliva

(*1927) Nina Jiránková

(*1941) Miroslav Nohýnek

(*1925) Roman Hemala

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1944) Jiří Klem

(*1940) Vítězslav Jirsák

(*1949) Jiří Kvasnička



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
17°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
22°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
23°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
17°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
23°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°43’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Váhy
25°57’
Střelec
25°31’
UranUran:
Ryby
21°22’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Lev
18°02’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Rak
11°15’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°34’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°39’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Beran
23°37’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »