Miloš Vávra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miloš Vávra

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1945 (?)
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Miloš Vávra - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1945 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miloš Vávra 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Miloš Vávra
datum narození v roce *1945
(herec, instagram)

Miloš Vávra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Lovci a oběti
(2009) - Tomáš a Milena
(2009) - Jménem krále
(2009) - Jánošík - Pravdivá historie
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Bathory
(2007) - Crash Road
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2003) - Iguo Igua
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Den dobrých skutků
(1998) - Kázání rybám (TV seriál)
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Františka aneb O zelených svících a Černé Matce Boží
(1997) - Pražák
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Dva Janové a ovečka
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Nepoužitelný Max
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV seriál)
(1990) - Drobné něžnosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Bludiště
(1988) - Horká kaše
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Přízrak
(1987) - Otevřené okno
(1987) - Náhodou je príma!
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Mladé víno
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Podfuk
(1985) - Jeden den v hostinci U klidného spánku
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Láska z pasáže
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - Propast
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Víkend bez rodičů
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Oddechový čas
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Na konci světa
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Motiv pro vraždu
(1973) - Trávnička
(1973) - Milenci v roce jedna
(1970) - Takže ahoj
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - Jak se stal hastrman v Rokytnici ševcem
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1967) - Noc nevěsty

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miloš Vávra 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miloš Vávra - herec

se narodil v roce *1945 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miloš Vávra

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Miloš Vávra
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
22°45’
 
LunaLuna:
Vodnář
18°10’
 
MerkurMerkur:
Štír
2°22’
 
VenušeVenuše:
Panna
26°42’
 
MarsMars:
Rak
20°24’
 
JupiterJupiter:
Váhy
11°06’
 
SaturnSaturn:
Rak
24°29’
 
UranUran:
Blíženci
17°13’
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°47’
 
PlutoPluto:
Lev
11°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°31’
R
Černá LunaLilith:
Štír
7°39’
 
CheirónCheirón:
Váhy
11°21’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »