vahy

Joshua Logan
(1985): Rodgers & Hammerstein: The Sound of American Music

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1908 - 10:00h
Místo:
Texarkana, Texas
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.7.1988 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
režisér, herec
Joshua Logan - Film: Rodgers & Hammerstein: The Sound of American Music
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Joshua Logan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Joshua Logan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rodgers & Hammerstein: The Sound of American Music":
(*1920) Yul Brynner

(*1914) Robert Wise

(*1917) Celeste Holm

(*1934) Shirley Jones

(*1897) Rouben Mamoulian

(*1924) Theodore Bikel

(*1921) Gordon MacRae

(*1933) James Shigeta

(*1913) Mary Martin

(*1948) Andrew Lloyd Webber

(*1915) Patricia Morison

(*1902) Richard Rodgers



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
12°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
13°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°44’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Beran
6°19’
Štír
24°46’
UranUran:
Kozoroh
13°00’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Rak
17°03’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Blíženci
25°49’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°43’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Panna
0°44’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Vodnář
18°37’
Blíženci
4°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
28°22’
4. IC:
Ryby
8°14’
7. DSC:
Býk
28°22’
10. MC:
Panna
8°14’

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »