Celeste Holm wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Celeste Holm

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.4. 1917 - 06:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 95 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
15.7.2012 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Celeste Holm - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
29.4.1917 - 06:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.4.1917 - 11:00  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Celeste Holm 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Celeste Holm
datum narození 29.4.1917
(herečka, instagram)

Celeste Holm - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - College Debts
(2012) - Driving Me Crazy
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2005) - Alchymie lásky
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2003) - True Love
(2000) - Backstory (TV seriál)
(2000) - The Beat (TV seriál)
(1997) - Dívka snů
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Home of the Brave
(1996) - Cizinky ve vlaku
(1995) - The Hollywood Fashion Machine
(1995) - Talking with
(1990) - Polly: Comin' Home!
(1989) - Polly
(1989) - Nora's Christmas Gift
(1989) - Christine Cromwell: Things That Go Bump in the Night
(1989) - Christine Cromwell (TV seriál)
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Vražda podle předlohy
(1987) - Tři muži a nemluvně
(1985) - Rodgers & Hammerstein: The Sound of American Music
(1984) - Jessie (TV seriál)
(1984) - Jessie
(1983) - Loving (TV seriál)
(1983) - Dívka k pronajmutí
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Shady Hill Kidnapping
(1981) - Midnight Lace
(1980) - Midnight Lace
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1977) - Tajná akta FBI
(1977) - The Love Boat II
(1976) - Columbo: Staromódní vražda
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1976) - Bittersweet Love
(1976) - The American Woman: Portraits of Courage
(1974) - The Underground Man
(1974) - Death Cruise
(1973) - Tom Sawyer
(1972) - The Delphi Bureau
(1970) - Swing Out, Sweet Land
(1970) - Nancy (TV seriál)
(1967) - Doctor, You've Got to Be Kidding!
(1967) - Cosa Nostra, Arch Enemy of the FBI
(1966) - Meet Me in St. Louis
(1965) - Kilroy (TV seriál)
(1965) - Cinderella
(1962) - Bachelor Flat
(1959) - Who Pays? (TV seriál)
(1959) - Art Carney Special (TV seriál)
(1957) - The Yeomen of the Guard
(1956) - Z nóbl společnosti
(1956) - Sneak Preview (TV seriál)
(1955) - The $64,000 Question
(1955) - Něžná past
(1954) - Honestly, Celeste! (TV seriál)
(1950) - Vše o Evě
(1950) - Champagne for Caesar
(1949) - The Fred Waring Show
(1949) - Chicken Every Sunday
(1949) - Everybody Does It
(1949) - Dopis třem manželkám
(1949) - Come to the Stable
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Snake Pit
(1948) - Road House
(1948) - Chicken Every Sunday
(1947) - Džentlemanská dohoda
(1947) - Carnival in Costa Rica
(1946) - Three Little Girls in Blue
Celeste Holm - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.4.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Celeste Holm 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Celeste Holm - herečka

se narodila 29.4.1917 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Celeste Holm

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Celeste Holm
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
8°32’
12
 
LunaLuna:
Lev
11°06’
4
 
MerkurMerkur:
Býk
27°47’
12
 
VenušeVenuše:
Býk
9°21’
12
 
MarsMars:
Beran
25°52’
12
 
JupiterJupiter:
Býk
15°52’
12
 
SaturnSaturn:
Rak
24°42’
3
 
UranUran:
Vodnář
23°21’
10
 
NeptunNeptun:
Lev
2°09’
3
 
PlutoPluto:
Rak
2°40’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°05’
9
R
Černá LunaLilith:
Lev
19°11’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°14’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
0°37’
4
Domy:
Býk
28°04’
Štír
28°04’
2:
Blíženci
22°55’
8:
Střelec
22°55’
3:
Rak
13°41’
9:
Kozoroh
13°41’
Lev
5°27’
Vodnář
5°27’
5:
Panna
2°49’
Ryby
2°49’
6:
Váhy
11°18’
Beran
11°18’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
1°46’
11
Slun./Luna:
Blíženci
24°49’
2


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »