vahy

June Allyson
(1994): To je zábava

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
June Allyson - Film: To je zábava
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

June Allyson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2004) - That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals
(2001) - Tři staré grácie
(2001) - Girl, Three Guys, and a Gun
(1995) - Inside the Dream Factory
(1994) - To je zábava
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Kid with the Broken Halo
(1978) - Vega$
(1978) - Three on a Date
(1978) - Blackout
(1977) - An All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1977) - Curse of the Black Widow
(1973) - Letters from Three Lovers
(1972) - They Only Kill Their Masters
(1971) - See the Man Run
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - The Match Game
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - A Stranger in My Arms
(1957) - My Man Godfrey
(1957) - Interlude
(1956) - You Can't Run Away from It
(1956) - The Opposite Sex
(1955) - The McConnell Story
(1955) - Strategic Air Command
(1955) - The Shrike
(1954) - Woman's World
(1954) - Příběh Glenna Millera
(1954) - Executive Suite
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Battle Circus
(1952) - The Girl in White
(1951) - Too Young to Kiss
(1950) - Right Cross
(1950) - The Reformer and the Redhead
(1949) - The Stratton Story
(1949) - Little Women
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Words and Music
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - The Bride Goes Wild
(1947) - High Barbaree
(1947) - Good News
(1946) - Two Sisters from Boston
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - The Secret Heart
(1945) - The Sailor Takes a Wife
(1945) - Her Highness and the Bellboy
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Music for Millions
(1944) - Meet the People
(1944) - Dvě děvčátka a námořník
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - Girl Crazy
(1943) - Best Foot Forward
(1940) - All Girl Revue
(1939) - Rollin' in Rhythm
(1938) - The Prisoner of Swing
(1938) - Sing for Sweetie
(1938) - Not Now
(1938) - The Knight Is Young
(1937) - Ups and Downs
(1937) - Swing for Sale
(1937) - Pixilated
(1937) - Dime a Dance
(1937) - Dates and Nuts
Spoluherci ve filmu "To je zábava":
(*1901) Marlene Dietrich

(*1912) Gene Kelly

(*1901) Jeanette MacDonald

(*1932) Debbie Reynolds

(*1920) Mickey Rooney

(*1919) Howard Keel

(*1917) Lena Horne

(*1921) Esther Williams

(*1919) Betty Garrett

(*1922) Cyd Charisse

(*1920) Nanette Fabray

(*1920) Ray McDonald

(*1916) Harry James



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
13°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
24°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
15°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°26’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Lev
12°21’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Vodnář
20°00’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Lev
6°47’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Rak
5°31’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
5°34’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Panna
7°08’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
26°54’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Kanada William Shatner
(*1931) herec

Spojené státy Reese Witherspoon
(*1976) herečka, modelka, skladatelka

Česká republika Martha Issová
(*1981) herečka

Česká republika Dagmar Veškrnová-Havlová
(*1953) herečka

Česká republika Karel Vágner
(*1942) herec, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Joan Crawford
(*1906) herečka

Česká republika Kateřina Kornová
(*1967) herečka, modelka, moderátorka

Česká republika Jitka Schneiderová
(*1973) herečka

Japonsko Akira Kurosawa
(*1910) režisér, scénárista, herec

Německo Michael Haneke
(*1942) režisér, scénárista, filosof, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Čech ml.
(*1951 - 2013) moderátor, dabér, herec

Česká republika Helena Štáchová
(*1944 - 2017) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Německo Johann Wolfgang von Goethe
(*1749 - 1832) básník, prozaik, dramatik, politik, stavebník

Česká republika Václav Matěj Kramérius
(*1759 - 1808) spisovatel, zakladatel českého novinářství, majitel českého nakladatelství a vydavatel novin

Spojené státy Rita Gam
(*1927 - 2016) herečka, dokumentaristka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »