kozoroh

Kabir Bedi
(1991): Vishkanya

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bombaj
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Kabir Bedi - Film: Vishkanya
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kabir Bedi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Teraa Surroor
(2016) - Scandalous
(2016) - Mohenjo Daro
(2016) - Deauville
(2015) - Dilwale
(2015) - Anarkali
(2012) - Chakravyuh
(2012) - Aravaan
(2011) - 24 hodin s... (TV seriál)
(2011) - Miley - Naa Miley - Hum
(2010) - Tanec draků
(2010) - Dunno Y Na Jaane Kyun...
(2009) - Blue
(2006) - Take 3 Girls
(2006) - Hello? Kaun Hai!
(2005) - Taj Mahal: Příběh nehynoucí lásky
(2005) - Bewafaa
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Zpáteční cesta
(2004) - Rudraksh
(2004) - Kismat
(2004) - Jsem s tebou
(2003) - Talaash: The Hunt Begins...
(2003) - The Hero: Love Story of a Spy
(2002) - Maine Dil Tujhko Diya
(2002) - Kranti
(2002) - Anita a já
(2001) - Opičí král
(2000) - Inside 'Octopussy'
(1999) - Vivere (TV seriál)
(1999) - Kohram
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1998) - Medico in famiglia, Un (TV seriál)
(1998) - Mashamal
(1998) - Figlio di Sandokan, Il (TV seriál)
(1997) - Zakázané území
(1997) - My jsme andělé (TV seriál)
(1997) - Knight Rider tým (TV seriál)
(1996) - Sandokan se vrací (TV seriál)
(1995) - OP Center
(1995) - Kismat
(1995) - Aatank Hi Aatank
(1994) - Salaami
(1994) - Rudý orel
(1994) - Mahárádžova dcera (TV seriál)
(1993) - Yugandhar
(1993) - Kshatriya
(1992) - Yalgaar
(1992) - Lambu Dada
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Dil Aashna Hai (...The Heart Knows)
(1992) - Beyond Justice
(1991) - Záhady temné džungle (TV seriál)
(1991) - Yeh Aag Kab Bujhegi
(1991) - Vishkanya
(1991) - Kurbaan
(1990) - Shera Shamshera
(1990) - Police Public
(1990) - Haar Jeet
(1989) - Zákon pouště (TV seriál)
(1988) - Terminal Entry
(1988) - Mera Shikar
(1988) - Khoon Bhari Maang
(1988) - Escuadrón
(1988) - Bestie
(1987) - The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
(1987) - Buck James (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - On Wings of Eagles (TV seriál)
(1985) - Stingray (TV seriál)
(1985) - Hostage Flight
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - The Master (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - James Bond in India
(1983) - Mr. Smith (TV seriál)
(1983) - Chobotnička
(1982) - 40 Days of Musa Dagh
(1982) - Satan's Mistress
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Girl from India
(1982) - Eleanor, First Lady of the World
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - The Archer: Fugitive from the Empire
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Yuvraaj
(1979) - Kanoon Ka Shikaar
(1979) - Ashanti
(1979) - Aakhri Kasam
(1978) - Zloděj z Bagdádu
(1977) - Zloděj z Bagdádu
(1977) - Vishwasghaat
(1977) - Sandokan se vrací
(1977) - Daku Aur Mahatma
(1976) - Sandokan (TV seriál)
(1976) - Nagin
(1976) - Harfan Maula
(1976) - Černý korzár
(1976) - Bullet
(1975) - Daaku
(1975) - Anari
(1974) - Manzilein Aur Bhi Hain
(1974) - Maa Bahen Aur Biwi
(1974) - Ishq Ishq Ishq
(1973) - Yauwan
(1973) - Křehké vztahy
(1972) - Sazaa
(1972) - Rakhi Aur Hathkadi
(1972) - Anokha Daan
(1971) - Seema
(1971) - Hulchul
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Vishkanya":
(*1948) Jag Mundhra (režisér)

(*1956) Satish Kaushik



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
11°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
22°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
26°20’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Rak
21°05’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Blíženci
13°55’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Váhy
8°36’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Lev
10°58’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°39’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Štír
17°55’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Váhy
20°58’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920 - 2014) herec

Česká republika Libuše Havelková
(*1924 - 2017) herečka

Česká republika Vítězslav Nezval
(*1900 - 1958) básník, spisovatel a překladatel

Rusko Isaac Asimov
(*1920 - 1992) spisovatel, biochemik

Tunisko Habíb Burgiba
(*1903 - 2000) státník, první prezident Tunisu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »