strelec

Karel Svoboda
(1992): Kufr

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Kufr
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kufr":
(*1938) Petr Nárožný

(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1939) Karel Gott

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1938) Jiří Menzel

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1954) Roman Skamene

(*1965) Michal Suchánek

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1938) Milena Dvorská

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1949) Pavel Zedníček

(*1922) Stella Zázvorková

(*1965) Martin Dejdar

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1957) Jan Jiráň

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1943) Václav Postránecký

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1953) Hana Čížková

(*1977) Andrea Elsnerová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1941) Libuše Geprtová

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1971) Dana Morávková

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1963) Magda Reifová

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1947) Jana Švandová

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1942) Josef Dvořák

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1968) Michal Dlouhý

(*1940) Miloslav Šimek

(*1943) Luděk Sobota

(*1965) Jan Šťastný

(*1939) Miroslav Moravec

(*1961) Jan Čenský

(*1945) Richard Tesařík

(*1938) Jiří Krampol

(*1950) Pavel Trávníček

(*1937) Jan Přeučil

(*1949) Ota Jirák

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1956) Jiří Růžička ml.

(*1954) Ondřej Havelka

(*1965) Petr Vacek

(*1947) Oldřich Vízner

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1936) Václav Sloup

(*1959) David Prachař

(*1932) Ladislav Trojan

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1971) Barbora Munzarová

(*1947) Jiří Bartoška

(*1950) Karel Smyczek

(*1957) Milan Šteindler

(*1930) Václav Vorlíček

(*1973) Jiří Strach

(*1952) Vladimír Kratina

(*1943) Jiří Wimmer

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1958) Dana Batulková

(*1943) Jan Bonaventura (režisér)

(*1943) Ladislav Županič

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1960) Světlana Nálepková

(*1959) Miroslav Vladyka



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Býk
14°19’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »