blizenci

Karl Fager
(1954): Niskavuoren Aarne

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Karl Fager - Film: Niskavuoren Aarne
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1954, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1954 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karl Fager - Scénografická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1969) - Se oli vuonna 1923 ... Kun isällä on hammassärky
(1962) - Pikku Suorasuu
(1958) - Už nikdy nebude zítra
(1958) - Sven Tuuva
(1957) - 1918
(1957) - Risti ja liekki
(1956) - Juha
(1955) - Kaunis Kaarina
(1954) - Opri
(1954) - Niskavuoren Aarne
(1952) - Niskavuoren Heta
(1952) - Kuollut mies kummittelee
(1951) - Pitkäjärveläiset
(1950) - Tanssi yli hautojen
(1950) - Katarina kaunis leski
(1949) - Prinsessa Ruusunen
(1949) - Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi
(1949) - Katupeilin takana
(1948) - Onnen-Pekka
(1948) - Laulava sydän
(1948) - Laitakaupungin laulu
(1947) - Suopursu kukkii
(1947) - Naiskohtaloita
(1947) - Kuudes käsky
(1947) - Kultamitalivaimo
(1947) - Hedelmätön puu
(1947) - Harald Handfaste
(1946) - Kultainen kynttilänjalka
(1946) - Kirkastuva sävel
(1945) - Suomisen Olli yllättää
(1945) - Ristikon varjossa
(1945) - Matkalla seikkailuun
(1945) - Anna Liisa
(1944) - Vaivaisukon morsian
(1944) - Sylvi
(1944) - Suomisen Olli rakastuu
(1943) - Yrjänän emännän synti
(1943) - Tyttö astuu elämään
(1943) - Suomisen taiteilijat
(1942) - Suomisen Ollin tempaus
(1942) - Rantasuon raatajat
(1942) - Oi, aika vanha, kultainen...!
(1941) - Perheen musta lammas
(1940) - Yövartija vain...
(1940) - Oi, kallis Suomenmaa
(1939) - Takki ja liivit pois!
(1939) - Sedm bratří
(1939) - Halveksittu
(1938) - Tulitikkuja lainaamassa
(1938) - Syyllisiäkö?
(1938) - Rykmentin murheenkryyni
(1938) - Olenko minä tullut haaremiin
(1938) - Nummisuutarit
(1937) - Lapatossu
(1937) - Kuriton sukupolvi
(1937) - Kuin uni ja varjo
(1937) - Asessorin naishuolet
(1936) - Pohjalaisia
(1936) - Onnenpotku
(1936) - Kaikenlaisia vieraita
(1935) - Syntipukki
(1935) - Roinilan talossa
(1934) - Meidän poikamme ilmassa - me maassa
(1933) - Voi meitä! Anoppi tulee
(1933) - Pikku myyjätär
(1933) - Ne 45000
(1932) - Olenko minä tullut haaremiin!
(1931) - Tukkipojan morsian
(1931) - Rovastin häämatkat
(1931) - Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin
(1930) - Kajastus
(1930) - Kahden tanssin välillä
(1929) - Meidän poikamme
(1929) - Korkein voitto
(1928) - Tukkijoella
(1927) - Vaihdokas
(1927) - Noidan kirot
(1924) - Suursalon häät
(1924) - Myrskyluodon kalastaja
(1923) - Ševci z Nummi
(1923) - Rautakylän vanha parooni
(1923) - Kun isällä on hammassärky
(1923) - Koskenlaskijan morsian
(1922) - Rakkauden kaikkivalta - Amor Omnia
(1922) - Anna-Liisa
(1921) - Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa
(1920) - Ollin oppivuodet
(1913) - Sylvi
(1911) - Hyökyaaltoja
(1907) - Salaviinanpolttajat

Karl Fager - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karl Fager - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Niskavuoren Aarne":
(*1928) Åke Lindman

(*1908) Heimo Lepistö

(*1916) Hilkka Helinä

(*1892) Tyyne Haarla

(*1897) Joel Rinne

(*1888) Anton Soini

(*1898) Ossi Korhonen

(*1893) Eino Noponen

(*1888) Wilho Ilmari

(*1907) Leo Lähteenmäki

(*1904) Elsa Turakainen

(*1907) Helvi Järveläinen

(*1908) Tauno Palo

(*1907) Henny Valjus

(*1905) Edvin Laine (režisér)

(*1908) Sylva Rossi

(*1912) Laila Rihte

(*1882) Pirkko Raitio

(*1908) Martta Kontula

(*1907) Hannes Veivo

(*1908) Leevi Linko

(*1908) Martta Kinnunen

(*1885) Ida Salmi

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1899) Eino Kaipainen

(*1905) Sasu Haapanen

(*1896) Rosi Rinne

(*1910) Vilho Siivola

(*1910) Annikki Linnoila

(*1904) Irja Kuusla

(*1913) Kunto Karapää

(*1912) Irja Rannikko

(*1904) Eero Roine

(*1912) Vilho Ruuskanen

(*1893) Artturi Laakso

(*1894) Varma Lahtinen

(*1888) Fiinu Autio

(*1886) Hella Wuolijoki (scénáristka)

(*1912) Joel Asikainen

(*1904) Erkki Uotila

(*1912) Kullervo Kalske

(*1891) Jalmari Parikka

(*1901) Veikko Linna

(*1889) Evald Terho

(*1900) Vili Lehosti

(*1908) Viljo Someroja

(*1926) Rauha Puntti

(*1911) Katri Linna

(*1905) Heikki Aaltoila (hudební skladatel)

(*1905) Toivo Lahti

(*1903) Aino-Inkeri Notkola

(*1926) Pirkko Karppi

(*1923) Hillevi Lagerstam

(*1916) Aarne Laine

(*1913) Lennart Lauramaa

(*1901) Urho Lahti

(*1914) Veikko Sorsakivi

(*1928) Pentti Unho (kameraman)

(*1928) Pentti Unho (scénárista)

(*1914) Aino Lehtimäki

(*1911) Pentti Irjala

(*1929) Leena Valkeala

(*1924) Rauni Ikäheimo

(*1898) Helmi Lehosti

(*1923) Olavi Ahonen

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1954)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
12°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
18°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
19°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
13°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
3°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
6°01’
Blíženci
18°57’
SaturnSaturn:
Blíženci
1°16’
Štír
7°31’
UranUran:
Panna
19°13’
Rak
21°30’
NeptunNeptun:
Býk
19°26’
Váhy
25°52’
PlutoPluto:
Blíženci
0°01’
Lev
24°43’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°49’
Kozoroh
24°43’
Černá LunaLilith:
Váhy
19°51’
Váhy
11°36’
CheirónCheirón:
Býk
29°11’
Kozoroh
21°02’

Dnes se narodili
Spojené státy William Hurt
(*1950) herec

Česká republika Luděk Munzar
(*1933) herec

Slovensko Fero Fenič
(*1951) režisér, scénárista, herec

Česká republika Petr Fiala
(*1964) kytarista, zpěvák, textař, spisovatel, spoluzakladatel kapely Mňága a Žďorp

Norsko Henrik Ibsen
(*1828) dramatik, básník


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Gary Oldman
(*1958) herec, hudebník

Česká republika Halina Pawlowská
(*1955) scénáristka, spisovatelka, publicistka a vydavatel

Česká republika Zdeněk Podhůrský
(*1959) herec, režisér, zpěvák, moderátor, fotograf

Velká Británie Timothy Dalton
(*1946) herec

Česká republika Alena Šeredová
(*1978) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Rockefeller Sr
(*1915 - 2017) podnikatel, filantrop, dědic, patriarcha rodiny Rockefellerů

Německo Julius Mayer
(*1814 - 1878) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky

Nizozemsko královna Juliána Nizozemská
(*1909 - 2004) nizozemská královna, princezna, vévodkyně

Francie Toto Brugnon
(*1895 - 1978) francouzský tenista

Velká Británie Lord Alfred Douglas
(*1870 - 1945) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »