vodnar

Kazuo Zaitsu
(1986): Sorobanzuku

Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
72 let
Kazuo Zaitsu - Film: Sorobanzuku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kazuo Zaitsu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sorobanzuku":
(*1964) Hirojuki Tanaka

(*1950) Jošimicu Morita (režisér)

(*1950) Jošimicu Morita (scénárista)

(*1957) Júko Natori

(*1952) Ogata Issei

(*1951) Šigeru Umebajaši (hudební skladatel)

(*1951) Kaoru Kobajaši



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
29°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
17°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
9°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°26’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Lev
18°24’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
22°09’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
12°39’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
13°24’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°11’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°53’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Štír
24°27’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »