vodnar

Kazuo Zaitsu
(1986): Sorobanzuku

Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
71 let
Kazuo Zaitsu - Film: Sorobanzuku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kazuo Zaitsu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sorobanzuku":
(*1964) Hirojuki Tanaka

(*1950) Jošimicu Morita (režisér)

(*1950) Jošimicu Morita (scénárista)

(*1957) Júko Natori

(*1952) Ogata Issei

(*1951) Šigeru Umebajaši (hudební skladatel)

(*1951) Kaoru Kobajaši



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
29°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
17°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
9°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°26’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Lev
18°24’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
22°09’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
12°39’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
13°24’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°11’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°53’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Štír
24°27’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »