panna

Kevin Dunn
(1992): 1492: Dobytí ráje

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec
Kevin Dunn - Film: 1492: Dobytí ráje
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kevin Dunn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Slow Learners
(2015) - Code Black (TV seriál)
(2015) - Ashby
(2014) - Velký draft
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2014) - Chavez
(2013) - Zmrzlá zem
(2013) - Případ Casey
(2013) - jOBS
(2012) - Viceprezident(ka) (TV seriál)
(2012) - Nezahrávej si s ohněm
(2011) - Warrior
(2011) - Transformers 3
(2011) - Luck (TV seriál)
(2011) - Líbat nevěstu zakázáno
(2010) - Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
(2010) - Nezastavitelný
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2008) - Vicky Cristina Barcelona
(2007) - Transformers
(2007) - Samantha Who? (TV seriál)
(2007) - Opravdový Jonathan
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - Všichni královi muži
(2006) - Úžasný den
(2006) - Live Free or Die
(2006) - Gang v útoku
(2006) - Darwinovy ceny
(2006) - Černá Dahlia
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Marsha Potter Gets a Life
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Mám rád Huckabees
(2004) - Havárie letu 323
(2003) - Regular Joe (TV seriál)
(2003) - L.A. Okrsek 187
(2003) - Cizinec po mém boku
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Jackie Gleason
(2000) - Bette (TV seriál)
(2000) - Beach Boys
(1999) - Ozvěny mrtvých
(1999) - The First Gentleman
(1998) - Malí válečníci
(1998) - Málem hrdinové
(1998) - Hadí oči
(1998) - Godzilla: The Series (TV seriál)
(1998) - Godzilla
(1997) - Správná trefa
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Hranice nevinnosti
(1997) - Druhá občanská válka
(1997) - Arsenio (TV seriál)
(1996) - Unforgivable
(1996) - Shattered Mind
(1996) - Řetězová reakce
(1996) - Jack Reed: A Killer Among Us
(1995) - Šílená láska
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - Nixon
(1995) - JAG
(1995) - Jack Reed 4: Jeden z našich
(1995) - The Four Diamonds
(1994) - Little Big League
(1993) - Dave
(1993) - Beethoven 2
(1992) - 1492: Dobytí ráje
(1992) - Chaplin
(1992) - Dvojité ostří
(1991) - Žhavé výstřely
(1991) - Sám a sám
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Muž s cejchem smrti
(1990) - Blind Faith
(1989) - Taken Away
(1989) - Modrá ocel
(1989) - Krotitelé duchů II
(1988) - Hořící Mississippi
(1987) - Night of Courage
(1986) - Jack and Mike (TV seriál)
(1986) - Jack and Mike
Spoluherci ve filmu "1492: Dobytí ráje":
(*1949) Sigourney Weaver

(*1948) Gérard Depardieu

(*1949) Armand Assante

(*1969) Loren Dean

(*1958) Michael Wincott

(*1953) Tchéky Karyo

(*1938) Frank Langella

(*1962) Arnold Vosloo

(*1937) Ridley Scott (režisér)

(*1937) Ridley Scott (producent)

(*1936) Jack Taylor

(*1917) Fernando Rey

(*1975) Juan Diego Botto

(*1939) Mark Margolis

(*1968) Steven Waddington

(*1966) Achero Mañas

(*1955) Ángela Molina

(*1963) Fernando Guillén Cuervo

(*1943) Vangelis (hudební skladatel)

(*1952) Adrian Biddle (kameraman)



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
1°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
27°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
15°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
22°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
9°40’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Štír
26°39’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Lev
4°24’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Váhy
28°12’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Lev
28°23’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°34’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°10’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
7°49’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »