lev

Kevin Tighe
(1998): Winchell

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Kevin Tighe - Film: Winchell
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kevin Tighe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Complications (TV seriál)
(2013) - America on Stage
(2013) - I Am I
(2011) - Marrow
(2009) - Záchranka San Francisco (TV seriál)
(2009) - Krvavý Valentýn
(2009) - Anatomie lži (TV seriál)
(2008) - Dokonalý podraz (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Dohoda
(2005) - Dnes zemřeš!
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2003) - Tulse Luper Suitcases, The: Antwerp
(2003) - The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
(2003) - Fast Food High
(2002) - Nancy Drew
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2002) - Dům v růžích (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Vidění
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - The Wetonkawa Flash
(1999) - Úspěšný Mumford
(1999) - Strange World (TV seriál)
(1999) - Spiknutí proti Darwinovi
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Machři a šprti (TV seriál)
(1999) - Den s velkým D
(1998) - Winchell
(1996) - Sluneční šíp
(1996) - Scorpion Spring
(1996) - Chladnokrevně
(1995) - Útěk na Horu čarodějnic
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Jade
(1995) - Anděl pomsty
(1994) - Ztráta důvěry
(1994) - Under Suspicion (TV seriál)
(1994) - The Ticket
(1994) - Švéd
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nevinná lež
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Na dosah smrti
(1993) - I Love a Man in Uniform
(1993) - Chycen při činu
(1993) - Geronimo
(1993) - Co žere Gilberta Grapea
(1992) - Yesterday Today
(1992) - Školní vázanky
(1992) - Newsies
(1991) - Neznámá tvář
(1991) - Město naděje
(1990) - Perry Mason: Případ umíněné dcery
(1990) - Jako andělé
(1990) - Dalších 48 hodin
(1989) - Road House
(1989) - K-9, můj přítel se studeným čumákem
(1989) - Cesta domů
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1987) - The Saint in Manhattan
(1987) - Matewan
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1979) - The Rebels
(1979) - Most Deadly Passage
(1978) - Greatest Rescues of Emergency!
(1978) - Emergency: Survival on Charter #220
(1976) - Battle of the Network Stars
(1973) - Emergency +4 (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1972) - Emergency!
(1967) - Narcotics: Pit of Despair

Kevin Tighe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Winchell":
(*1929) Christopher Plummer

(*1930) Paul Mazursky (režisér)

(*1960) Stanley Tucci

(*1955) Xander Berkeley

(*1967) Paul Giamatti

(*1955) Glenne Headly

(*1947) David St. James

(*1958) Megan Mullally

(*1954) Frank Medrano

(*1942) Bill Conti (hudební skladatel)

(*1972) Victoria Gabrielle Platt

(*1965) James DuMont

(*1944) Sven-Ole Thorsen



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Beran
13°46’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »