rak

Larry Cohen
(1972): Bone

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kingston, New York
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Larry Cohen - Film: Bone
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Cohen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Messages Deleted
(2009) - The Gambler, the Girl and the Gunslinger
(2008) - It's Alive
(2007) - Captivity
(2002) - Telefonní budka
(1998) - The Defenders: Choice of Evils
(1998) - Bastard
(1997) - 87. revír: Vlna veder
(1997) - Vražedná přítažlivost
(1997) - Strýček Sam
(1996) - 87. revír: Sníh
(1996) - Invasion of Privacy
(1995) - Živá nebo mrtvá
(1995) - Cizáci
(1994) - Zvláštní úkol - "Expert"
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Ďáblův advokát
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1990) - Maniac Cop 2
(1990) - Ambulance
(1989) - Zlá macecha
(1988) - Maniac Cop
(1988) - Desperado: Avalanche at Devil's Ridge
(1987) - Ostrov živých
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1987) - Deadly Illusion
(1987) - Bestseller
(1985) - Pěna zabiják
(1984) - Special Effects
(1984) - Perfect Strangers
(1982) - Q
(1982) - Já, porota
(1981) - Vlkodlak
(1980) - The American Success Company
(1978) - Sparrow
(1978) - Ono ožívá
(1977) - Tajná akta FBI
(1976) - God Told Me To
(1975) - Man on the Outside
(1974) - Ono žije
(1973) - Peklo v Harlemu
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Black Caesar
(1972) - Cool Million (TV seriál)
(1972) - Bone
(1971) - In Broad Daylight
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - El Condor
(1969) - Scream, Baby, Scream
(1969) - Daddy's Gone A-Hunting
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Návrat sedmi statečných
(1966) - I Deal In Danger
(1966) - Blue Light (TV seriál)
(1966) - Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1961) - 'Way Out (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

Larry Cohen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bone":
(*1937) Yaphet Kotto

(*1923) Andrew Duggan

(*1949) Jeannie Berlin

(*1934) Joyce Van Patten



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
13°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
6°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
15°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
7°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°09’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Býk
25°48’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Býk
29°15’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Panna
25°19’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Lev
3°34’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°49’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Býk
14°19’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Lev
3°14’
Beran
9°24’

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »