ryby

Laura Harring
(1994): Útěk do ráje

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Útěk do ráje
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Útěk do ráje":
(*1952) Dan Aykroyd

(*1936) Hector Elizondo

(*1946) Stuart Wilson

(*1934) Garry Marshall (režisér)

(*1934) Garry Marshall

(*1956) Dana Delany

(*1965) Joe Torry

(*1963) Paul Mercurio

(*1967) Kathleen Marshall

(*1960) John Schneider

(*1943) Rosemary Forsyth

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1967) Stephanie Niznik

(*1969) Scott Marshall

(*1940) Phyllis Davis

(*1955) Iman

(*1953) Patrick Doyle (hudební skladatel)

(*1957) Donna Dixon

(*1963) Kayla Blake

(*1941) Anne Rice (spisovatelská předloha)

(*1963) Sean O'Bryan

(*1947) Theo van de Sande (kameraman)



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Panna
7°48’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »