ryby

Laura Harring
(1994): Útěk do ráje

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Útěk do ráje
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Útěk do ráje":
(*1952) Dan Aykroyd

(*1936) Hector Elizondo

(*1946) Stuart Wilson

(*1934) Garry Marshall (režisér)

(*1934) Garry Marshall

(*1956) Dana Delany

(*1965) Joe Torry

(*1963) Paul Mercurio

(*1967) Kathleen Marshall

(*1960) John Schneider

(*1943) Rosemary Forsyth

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1967) Stephanie Niznik

(*1969) Scott Marshall

(*1940) Phyllis Davis

(*1955) Iman

(*1953) Patrick Doyle (hudební skladatel)

(*1957) Donna Dixon

(*1963) Kayla Blake

(*1941) Anne Rice (spisovatelská předloha)

(*1963) Sean O'Bryan

(*1947) Theo van de Sande (kameraman)



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Panna
7°48’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »