lev

Mike Marshall
(1990): Mister Frost

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Mister Frost
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mister Frost":
(*1952) Jeff Goldblum

(*1934) Alan Bates

(*1950) Kathy Baker

(*1932) Jean-Pierre Cassel

(*1948) Vincent Schiavelli

(*1951) Maxime Leroux

(*1921) Daniel Gélin

(*1957) Philippe Setbon (režisér)

(*1966) Charley Boorman

(*1946) Catherine Allégret

(*1942) Roland Giraud

(*1931) Henri Serre

(*1966) François Négret



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »