lev

Mike Marshall
(1990): Mister Frost

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Mister Frost
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mister Frost":
(*1952) Jeff Goldblum

(*1934) Alan Bates

(*1950) Kathy Baker

(*1932) Jean-Pierre Cassel

(*1948) Vincent Schiavelli

(*1951) Maxime Leroux

(*1921) Daniel Gélin

(*1957) Philippe Setbon (režisér)

(*1966) Charley Boorman

(*1946) Catherine Allégret

(*1942) Roland Giraud

(*1931) Henri Serre

(*1966) François Négret



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »