stir

Miro Noga
(1984): Zločin Arthura Savilla

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec, zpěvák, moderátor, humorista
Miro Noga - Film: Zločin Arthura Savilla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Noga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Agáva
(2015) - Sedmero krkavců
(2014) - Souboj národů
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Gazdova krv (divadelní záznam)
(2013) - Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
(2013) - Babovřesky
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2010) - Mŕtvola musí zomrieť - Film o filme
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2008) - Priateľky (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2007) - Český Honza
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Zůstane to mezi námi
(2003) - Vox papuli
(2002) - O 3 štart
(2002) - Knockout
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Hanele
(1998) - Šoubyznys
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Podvečer svätého Ondreja
(1997) - Duchovia (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Telecvoking
(1996) - Dovolíte, prosím? (TV seriál)
(1996) - Vianočné rozprávanie (TV seriál)
(1996) - Štedrý večer nastal
(1996) - Prišiel svätý Mikuláš
(1996) - Modrá ruža
(1996) - Medvedie vajíčko (TV seriál)
(1996) - Lucia strážkyňa poriadku
(1996) - Bumerang
(1996) - Bud Bindi (TV seriál)
(1995) - Škriatok (TV seriál)
(1995) - Anatol
(1994) - Vášnivé známosti
(1994) - Prečo (TV seriál)
(1993) - Qyx a Qyxová (TV seriál)
(1993) - Kazimír a Karolína (divadelní záznam)
(1993) - Chudobných rodičov syn
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1991) - Dvaja z jedného cesta
(1991) - Zbytočné trápenia
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1991) - Pravda
(1991) - Druhý komediant
(1991) - Dlhá cesta domov
(1991) - Čerti nespia
(1991) - Bolo a nebolo
(1990) - Zostane to medzi nami
(1990) - Ujo maliar pozýva (TV seriál)
(1990) - Rýchlik
(1990) - O popletenej víle
(1990) - Modrý Jonatán
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Ráno ako pes
(1989) - Pytačky
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Maškarný ples
(1989) - Inzerát na sny
(1989) - Čertiská
(1988) - Zázračná ihla
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Rýchliková rozprávka
(1988) - Ono a onô
(1988) - O Džaudarovi a jeho bratoch
(1988) - Karakušov rozsudok
(1988) - Holič Britva a duch Vydriduch
(1987) - Tristotridsaťtri strieborných prepelíc
(1987) - Skúška vedenia
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1987) - Mahulena, zlatá panna
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1986) - Recepty na slávu
(1986) - Vynález
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Sokovia
(1986) - Požičiam si koňa
(1986) - Polepetko
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Keby to naši vedeli
(1985) - Silvestrovské predsavzatia
(1985) - Zelená léta
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Mladší brat
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Škrupiniačik
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Seminárna práca
(1984) - Loktibrada
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Dekanský termín
(1983) - 5xP
(1983) - Strapatí gentlemani
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Učiteľka
(1983) - Spevák
(1983) - Sojky v hlave
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Drotár
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Pád hore
(1982) - Chameleón a tí druhí
(1982) - Čarbanice
(1981) - Katera
(1981) - Dievča do dažďa
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Kamarátky
(1971) - Vtipnejší vyhráva
Spoluherci ve filmu "Zločin Arthura Savilla":
(*1952) Anna Javorková

(*1952) Zuzana Kronerová

(*1960) Anna Šišková

(*1944) Pavol Mikulík

(*1951) Marián Zednikovič

(*1941) Peter Debnár

(*1965) Roman Luknár

(*1960) Milan Bahúl

(*1920) Marta Černická

(*1906) Naďa Hejná

(*1936) Ivan Balaďa (režisér)

(*1947) Peter Staník

(*1957) Vladimír Obšil

(*1955) Oľga Solárová

(*1927) Jozef Cút

(*1944) Nora Kuželová

(*1932) Juraj Šajmovič st. (kameraman)

(*1944) Alex Koenigsmark (scénárista)



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
1°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
8°45’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
23°12’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
15°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
2°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
3°51’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°27’
Štír
13°58’
UranUran:
Lev
20°35’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Štír
6°29’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Panna
5°40’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°18’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°05’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Vodnář
22°43’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »