Naďa Hejná wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Naďa Hejná
(Nada Pietorová)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Martin
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Naďa Hejná - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.10.1906 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Naďa Hejná 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Naďa Hejná
datum narození 6.10.1906
(herečka, instagram)

Naďa Hejná - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Právo na minulosť
(1988) - Štek
(1987) - Trate života Jozefa Kronera
(1986) - My, alebo blízko je tak ďaleko
(1986) - Chlap v dome (TV seriál)
(1985) - Zapomeňte na Mozarta
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Jankove hračky
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Najkrajší kvet
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Vták nociar
(1980) - O dievčine Rozprávočke
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Nebezpečné známosti
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Vitaj, Zuzanka!
(1978) - Na shledanou, Zuzanko!
(1978) - Meštiaci
(1978) - Listy Juliane
(1978) - Horúci dych
(1978) - Hĺbka ostrosti
(1977) - Ženatý za živa
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Dobrý deň, stará mama
(1977) - Biele vrany
(1977) - Biela stužka v tvojich vlasoch
(1976) - Ružové sny
(1976) - Koža
(1976) - Iba láska
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Cesta domov
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Poškolák
(1975) - Pomsta
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1974) - Roztancované kráľovstvo
(1974) - Od Silvestra do troch kráľov
(1974) - Džbán plný ambrózie
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Džarkovia
(1972) - Predstavenie
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1969) - Štyri svadby na jednom pohrebe
(1969) - Smrť Pavla Duchaja
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Marketa Lazarová
(1964) - Senzi mama
(1959) - Dom na rázcestí
(1958) - V hodine dvanástej
(1953) - Pole neorané

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.10.1906 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Naďa Hejná 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Naďa Hejná - herečka

se narodila 6.10.1906 ve městě Martin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Naďa Hejná

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Naďa Hejná
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
12°18’
 
LunaLuna:
Býk
27°04’
 
MerkurMerkur:
Váhy
21°14’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°36’
 
MarsMars:
Panna
15°07’
 
JupiterJupiter:
Rak
10°10’
 
SaturnSaturn:
Ryby
9°26’
R
UranUran:
Kozoroh
4°42’
 
NeptunNeptun:
Rak
12°37’
 
PlutoPluto:
Blíženci
23°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°22’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°35’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
7°31’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »