kozoroh

Noah Dahl
(2005): Mr. & Mrs. Smith

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fontana, Kalifornie
Země:
Věk:
22 let
Povolání:
herec
Noah Dahl - Film: Mr. & Mrs. Smith
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Noah Dahl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mr. & Mrs. Smith":
(*1963) Brad Pitt

(*1956) William Fichtner

(*1975) Angelina Jolie

(*1970) Vince Vaughn

(*1958) Angela Bassett

(*1965) Doug Liman (režisér)

(*1969) Chris Weitz

(*1956) Keith David

(*1977) Kerry Washington

(*1976) Michelle Monaghan

(*1979) Adam Brody

(*1979) Jennifer Morrison

(*1968) Mark Ivanir

(*1948) Patrika Darbo

(*1974) Stephanie March

(*1970) Perrey Reeves

(*1963) John Powell (hudební skladatel)

(*1973) Simon Kinberg (scénárista)

(*1957) Bojan Bazelli (kameraman)

(*1942) Maree Cheatham

(*1960) Ron Bottitta

(*1968) Greg Ellis



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
8°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
17°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
3°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
7°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
21°19’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Beran
13°38’
Rak
24°53’
UranUran:
Vodnář
6°52’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Kozoroh
28°46’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Střelec
6°36’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°57’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Váhy
1°24’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Štír
15°02’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »