byk

Ondřej Vetchý
(2008): Tajné akce StB

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Ondřej Vetchý - Film: Tajné akce StB
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ondřej Vetchý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Princ Mamánek
(2017) - Po strništi bos
(2016) - Spravedlnost (TV seriál)
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - Kristína: Number one (hudební videoklip)
(2015) - Dobrovolní hasiči roku 2015
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Život je život
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(2015) - Johančino tajemství
(2014) - Světlo pro Světlušku 2014
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - S Jirkou Mádlem k moři
(2014) - Naše krev je Sparta
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Hrdý na svůj klub
(2014) - Všiváci
(2014) - Pojedeme k moři
(2014) - Kdyby byly ryby
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Intimity
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Nominační večer Českého lva 2013
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Šmejdi
(2013) - O Jihlavě
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Colette
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Česká 30
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - 7 dní hříchů
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II.
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2012) - Láska je láska
(2012) - Konfident
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Pološero
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Vendeta
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Nevinnost
(2011) - Léda (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - 13. komnata Iva Niederleho
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2010) - Kuky se vrací
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Silnější než rozum
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Film o filmu: Zemský ráj to napohled
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - Ptákovina (divadelní záznam)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2008) - Tajné akce StB
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Film o filmu Kuky se vrací
(2008) - Lovec vodního ticha
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Velcí a malí
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Variace recyklace
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Po hlavě... do prdele
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Tři strážníci
(2005) - Řeka
(2005) - Maska a tvář (divadelní záznam)
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2005) - A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Film o filmu: Milenci a vrazi
(2004) - Pánská jízda
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Bráškové (TV seriál)
(2002) - J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Film o filmu Děvčátko
(2002) - Kruté radosti
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Děvčátko
(2001) - Zlatá princezna
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2001) - Babí léto
(2000) - První pomoc
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Zpověď Ungelt
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Velký případ
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1999) - Mořská brána
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Tonda
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Markétin zvěřinec
(1998) - Hvězda života
(1998) - Císař a tambor
(1998) - Causa Kain
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Film o filmu: Báječná léta pod psa
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Ptačí král
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Čarodějné námluvy
(1997) - Celý muž
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Kouzelný měšec
(1996) - Kolja
(1996) - Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Situace vlka
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Posel
(1995) - Má je pomsta
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Hořké víno
(1994) - Černobílá pohádka
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Daniel Landa: Jó, ulice! (hudební videoklip)
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Televizní mikroscéna
(1993) - Proces
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1993) - Chacun pour toi
(1992) - Kufr
(1992) - Muž bolestné víry
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Peklo
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1992) - Černí baroni
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1991) - Obecná škola
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - A pomáhal jen Bůh
(1990) - Vlci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Marta a já
(1990) - Let asfaltového holuba
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Drobné něžnosti
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Tajné akce StB":
(*1974) Petra Všelichová (režisérka)

(*1966) Ján Novák (režisér)

(*1945) Ondřej Suchý



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
16°32’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
20°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
9°21’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
11°22’
Panna
8°24’
UranUran:
Lev
26°27’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Štír
11°45’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Panna
7°31’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°50’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Panna
22°06’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Ryby
10°30’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »