Ján Novák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ján Novák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1966 (?)
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
režisér

Ján Novák - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1966 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ján Novák 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ján Novák
datum narození v roce *1966
(režisér, instagram)

Ján Novák - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - České hlavičky 2015
(2015) - Moje soukromá válka (TV seriál)
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2014) - České hlavičky 2014
(2014) - Česká hlava 2014
(2014) - Rozsudek (TV seriál)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2013) - Zlatý oříšek 2013
(2013) - České hlavičky 2013
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Tajemství železnic (TV seriál)
(2013) - Příběhy slavných: Ta, která odmítla Hollywood
(2013) - Kameňák 4
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Helena (TV seriál)
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Ritz, nebo nic
(2011) - Návraty k divočině (TV seriál)
(2011) - Kdyby mě zabili...
(2011) - Haiti bez naděje?
(2010) - Klíč
(2010) - Jak se vede, sousede?
(2010) - Děti točí hrdiny
(2009) - Přísně tajné vraždy
(2009) - Království za koně
(2009) - Strážnice 2009
(2009) - Rajské zahrady (TV seriál)
(2009) - Příběhy slavných-Nakloněná rovina Karla Hály (TV seriál)
(2009) - Ota Sklenčka: Ryba života
(2009) - Klíček
(2008) - Tajné akce StB
(2008) - Café X
(2008) - Žízeň po životě
(2008) - Zašlapané projekty (TV seriál)
(2008) - Skryté zločiny osmašedesátého
(2008) - Příběhy slavných -Umanutec (TV seriál)
(2008) - Předčasná úmrtí: Mefistův rytíř
(2008) - Oltáře útěchy
(2008) - Můj děda byl voják, válčil na Piavě
(2008) - Ležáky (Ti druzí mrtví...)
(2008) - Hrdinové před tabulí aneb Jak si sáhnout na ty, které nezlomili
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2007) - Záhady Toma Wizarda
(2007) - Život byl vlídný, místy drsný
(2007) - Tři životy Jaroslavy Moserové
(2007) - Příběhy slavných: O zelených očích Krásné paní
(2007) - Muž, který přecenil českou duši aneb Útěky Josefa Brykse
(2007) - Lidé řádoví
(2007) - Černí a černější
(2006) - Příběhy slavných - Povolání: Vladimír Dvořák
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2005) - S Hurvínkem za lékařem
(2005) - Příběhy železné opony
(2005) - Vizovická Mata Hari
(2005) - Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí
(2004) - Po stopách
(2004) - Můj přítel vrah
(2003) - Tankisté
(2003) - Štěpánka: "Těžší život je lepší"
(2003) - Předčasná úmrtí: Největší z českých pierotů
(2003) - Ploština - krvavá paseka
(2003) - Top Dogs (divadelní záznam)
(2002) - Infiltrace
(2002) - Vytoužené děti
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Příběhy prostituce aneb čekání na prince
(2002) - Památky na mě...
(2002) - Diagnóza: Smrt nenávistí
(2001) - Skal a stepí Vysočinou
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2000) - Počesku
(2000) - Na stopě
(2000) - Na dobré vyhlídce
(2000) - Made in Valmez
(2000) - Kauza: Lorencová
(1999) - Děti okamžiku
(1999) - Bleděmodrý svět
(1995) - Notes
(1995) - Klekánice
(1993) - Ta naše povaha česká
(1993) - Postřehy odjinud
(1993) - Dobré ráno

Ján Novák - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ján Novák - Střihačská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ján Novák 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ján Novák - režisér

se narodil v roce *1966 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ján Novák

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Ján Novák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
22°11’
 
LunaLuna:
Váhy
2°11’
 
MerkurMerkur:
Panna
26°42’
 
VenušeVenuše:
Panna
8°03’
 
MarsMars:
Lev
13°12’
 
JupiterJupiter:
Rak
28°03’
 
SaturnSaturn:
Ryby
26°35’
R
UranUran:
Panna
20°09’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°56’
 
PlutoPluto:
Panna
18°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°00’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
18°40’
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°59’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »