kozoroh

Orlando Bloom
(2006): Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.1. 1977 - 09:15h
Místo:
Canterbury, Anglie
Země:
Věk:
42 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Orlando Bloom - Film: Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Orlando Bloom - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
(2017) - Icarus Factor
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Unlocked
(2015) - The BRIT Awards 2015
(2015) - Hledači ohně
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Middle-earth: There and Back Again
(2014) - Romeo and Juliet
(2014) - Hobit: Bitva pěti armád
(2013) - Zulu
(2013) - Hobit: Šmakova dračí poušť
(2013) - Bling Ring: Jako VIPky
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - Film o filmu: Tři mušketýři ve 3D
(2011) - Tři mušketýři
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - Dobrý doktor
(2010) - Daybreak
(2010) - Mocná síla soucitu
(2010) - Hlavní třída
(2008) - New Yorku, miluji Tě!
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - A Journey Behind the Scenes of 'Pirates of the Caribbean: At World's End'
(2007) - Piráti z Karibiku: Na konci světa
(2007) - Bloopers of the Caribbean
(2006) - The Path to Redemption
(2006) - Colors of the Crusade
(2006) - Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
(2006) - Láska a jiné pohromy
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - 'Kingdom of Heaven': Interactive Production Grid
(2005) - Království nebeské
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2005) - Elizabethtown
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Ztracený ráj
(2004) - Troja
(2004) - Calcium Kid
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - An Epic at Sea: The Making of 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl'
(2003) - Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - Ned Kelly
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - GPTV
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Oscar Wilde
(1992) - Gomorron
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže":
(*1951) Stellan Skarsgård

(*1963) Johnny Depp

(*1947) Jonathan Pryce

(*1951) Geoffrey Rush

(*1985) Keira Knightley

(*1964) Gore Verbinski (režisér)

(*1976) Naomie Harris

(*1949) Bill Nighy

(*1973) Jack Davenport

(*1976) Luke de Woolfson

(*1967) Tom Hollander

(*1962) Lee Arenberg

(*1971) Mackenzie Crook

(*1970) Robbie Gee

(*1969) Martin Klebba

(*1973) Reggie Lee

(*1950) Alex Norton

(*1995) Sammi Hanratty

(*1956) Kevin McNally

(*1973) Vanessa Branch

(*1957) Hans Zimmer (hudební skladatel)

(*1961) Ted Elliott (scénárista)

(*1960) Terry Rossio (scénárista)

(*1960) Ron Bottitta

(*1974) Nicolas Read

(*1945) Jerry Bruckheimer (producent)

(*1973) Peter Donald Badalamenti II



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
0°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
9°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
9°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
21°10’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Lev
15°00’
Lev
9°53’
UranUran:
Štír
11°18’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Střelec
15°03’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Váhy
14°11’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°13’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Býk
18°48’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Beran
27°18’
Vodnář
1°57’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
21°41’
4. IC:
Blíženci
13°55’
7. DSC:
Lev
21°41’
10. MC:
Střelec
13°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »