beran

Otto Rádl
(1931): Kariéra Pavla Čamrdy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Otto Rádl - Film: Kariéra Pavla Čamrdy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1931, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1931 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Otto Rádl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Otto Rádl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Otto Rádl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kariéra Pavla Čamrdy":
(*1901) Hugo Haas

(*1914) Lída Baarová

(*1888) Milka Balek-Brodská

(*1911) Darja Hajská

(*1904) Vladimír Borský

(*1898) Miroslav Josef Krňanský (režisér)

(*1894) Emil Dlesk

(*1882) Helena Monczáková

(*1912) Míla Reymonová

(*1860) Josef Šváb-Malostranský

(*1865) Karel Schleichert

(*1876) Alexander Třebovský

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1903) Lexa Jarošín

(*1864) Adolf Dobrovolný

(*1854) Ignát Herrmann (spisovatelská předloha)

(*1854) Ignát Herrmann

(*1907) Jan Stallich (kameraman)

(*1900) Karel Dodal (scénárista)

(*1885) Josef Dobeš (hudební skladatel)

(*1885) Josef Dobeš



Tranzitní horoskop (1931)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
23°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
7°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
20°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
13°09’
Rak
16°10’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°20’
Kozoroh
13°45’
UranUran:
Střelec
21°08’
Beran
11°29’
NeptunNeptun:
Blíženci
29°00’
Panna
5°37’
PlutoPluto:
Blíženci
17°00’
Rak
20°00’
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°01’
Beran
19°35’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°08’
Ryby
5°52’
CheirónCheirón:
Kozoroh
14°36’
Býk
14°15’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »