beran

Otto Rádl
(1931): Kariéra Pavla Čamrdy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Otto Rádl - Film: Kariéra Pavla Čamrdy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1931, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1931 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Otto Rádl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Otto Rádl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Otto Rádl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kariéra Pavla Čamrdy":
(*1901) Hugo Haas

(*1914) Lída Baarová

(*1888) Milka Balek-Brodská

(*1911) Darja Hajská

(*1904) Vladimír Borský

(*1898) Miroslav Josef Krňanský (režisér)

(*1894) Emil Dlesk

(*1882) Helena Monczáková

(*1912) Míla Reymonová

(*1860) Josef Šváb-Malostranský

(*1865) Karel Schleichert

(*1876) Alexander Třebovský

(*1886) Emanuel Hříbal

(*1894) Josef Zora (zvukař)

(*1903) Lexa Jarošín

(*1864) Adolf Dobrovolný

(*1854) Ignát Herrmann (spisovatelská předloha)

(*1854) Ignát Herrmann

(*1907) Jan Stallich (kameraman)

(*1900) Karel Dodal (scénárista)

(*1885) Josef Dobeš (hudební skladatel)

(*1885) Josef Dobeš



Tranzitní horoskop (1931)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
23°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
7°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
20°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
13°09’
Rak
16°10’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°20’
Kozoroh
13°45’
UranUran:
Střelec
21°08’
Beran
11°29’
NeptunNeptun:
Blíženci
29°00’
Panna
5°37’
PlutoPluto:
Blíženci
17°00’
Rak
20°00’
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°01’
Beran
19°35’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°08’
Ryby
5°52’
CheirónCheirón:
Kozoroh
14°36’
Býk
14°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »