beran

Otto Rádl
(1933): V tom domečku pod Emauzy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Otto Rádl - Film: V tom domečku pod Emauzy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1933, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1933 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Otto Rádl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Otto Rádl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Otto Rádl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "V tom domečku pod Emauzy":
(*1913) Věra Ferbasová

(*1889) Anna Steimarová

(*1907) Valtr Taub

(*1895) Theodor Pištěk

(*1879) Karel Hašler (scénárista)

(*1913) Antonín Novotný

(*1899) Jiří Plachý st.

(*1910) Adina Mandlová

(*1910) Miro Bernát

(*1869) Josef Oliak

(*1876) Alexander Třebovský

(*1910) Helga Nováková

(*1887) Robert Ford

(*1893) Felix Kühne

(*1868) Antonín Vaverka

(*1898) Václav Vích (kameraman)

(*1885) Václav Piskáček

(*1866) Bohdan Lachman

(*1892) Leopold Horešovský

(*1893) Ferdinand Hart

(*1897) Otto Kanturek (režisér)

(*1890) Otakar Hanuš (scénárista)



Tranzitní horoskop (1933)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
23°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
7°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
20°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
13°09’
Panna
23°11’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°20’
Vodnář
4°05’
UranUran:
Střelec
21°08’
Beran
19°27’
NeptunNeptun:
Blíženci
29°00’
Panna
10°04’
PlutoPluto:
Blíženci
17°00’
Rak
22°36’
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°01’
Ryby
10°52’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°08’
Býk
27°08’
CheirónCheirón:
Kozoroh
14°36’
Býk
24°04’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »