rak

Petr Šimčák
(2016): Strašidla

Pohlaví:
Muž
Narození:
*2001 (?)
Země:
Věk:
18 let
Povolání:
herec
Petr Šimčák - Film: Strašidla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Šimčák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Strašidla":
(*1938) Petr Nárožný

(*1943) Václav Postránecký

(*1964) Petr Čtvrtníček

(*1953) Zdeněk Troška (režisér)

(*1953) Zdeněk Troška (scénárista)

(*1969) Karel Dobrý

(*1944) Carmen Mayerová

(*1967) Jiří Dvořák

(*1956) Martin Duba (kameraman)

(*1979) Anna Polívková

(*1976) Tereza Kostková

(*1975) Tereza Bebarová

(*1975) Matěj Hádek

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)

(*1989) Vladimír Polívka

(*1997) Sara Sandeva



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
12°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
29°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
22°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
16°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
28°05’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Blíženci
9°21’
Střelec
11°11’
UranUran:
Vodnář
24°20’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Vodnář
8°03’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Střelec
13°09’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°54’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°30’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Střelec
24°42’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »