rak

Petr Šimčák
(2014): Pojedeme k moři

Pohlaví:
Muž
Narození:
*2001 (?)
Země:
Věk:
19 let
Povolání:
herec
Petr Šimčák - Film: Pojedeme k moři
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Šimčák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pojedeme k moři":
(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1963) Pavel Chalupa (scénograf)

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1986) Jiří Mádl (scénárista)

(*1986) Jiří Mádl (režisér)

(*1959) Miloslav Šmídmajer (producent)

(*1959) Miloslav Šmídmajer

(*1969) Lucie Trmíková

(*2000) Jan Maršál

(*1979) Ondřej Veselý

(*1999) Zdeněk Bařinka

(*2000) Anastásia Chocholatá



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
12°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
29°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
22°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
16°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
28°05’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Blíženci
9°21’
Štír
20°24’
UranUran:
Vodnář
24°20’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Vodnář
8°03’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Střelec
13°09’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°54’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°30’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Střelec
24°42’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »