rak

Petr Šimčák
(2014): S Jirkou Mádlem k moři

Pohlaví:
Muž
Narození:
*2001 (?)
Země:
Věk:
19 let
Povolání:
herec
Petr Šimčák - Film: S Jirkou Mádlem k moři
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Šimčák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "S Jirkou Mádlem k moři":
(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1986) Jiří Mádl

(*2000) Jan Maršál

(*2000) Anastásia Chocholatá



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
12°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
29°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
22°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
16°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
28°05’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Blíženci
9°21’
Štír
20°24’
UranUran:
Vodnář
24°20’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Vodnář
8°03’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Střelec
13°09’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°54’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°30’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Střelec
24°42’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »