vahy

Petr Svojtka
(1974): Eskulapův přístav

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 35 let
Úmrtí:
9.5.1982 (Příčina: Alkohol, Nehoda)
Povolání:
herec
Petr Svojtka - Film: Eskulapův přístav
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Svojtka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt?
(1983) - Propast
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Pouť králů
(1981) - Ta rozkošná mateřská dovolená
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Načasovaná smrt
(1981) - Logik
(1980) - Poslední prázdniny (divadelní záznam)
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Královská hra
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie (divadelní záznam)
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Signál
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Příbuzenstvo
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Historie začíná pod kaštany
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Posledná fotografia
(1978) - Podnájem
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Rose Marie
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Hudební studio M
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - To naše ulice ještě nezažila
(1976) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Krása
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Na konci světa
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Rafan
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Kino
(1974) - Když ty se ani nezajímáš o moji práci
(1974) - Eskulapův přístav
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Milenci v roce jedna
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Josefina
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Zlatá hvězda na cestách
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Nevěsta
(1968) - Těch několik dnů...
(1968) - Maratón
(1968) - Lidová suita
(1967) - Noc nevěsty
(1965) - Šerif za mrežami
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Bubny
Spoluherci ve filmu "Eskulapův přístav":
(*1940) Petr Čepek

(*1918) Marie Motlová

(*1948) Jana Preissová

(*1934) Karolina Slunéčková

(*1930) Josef Vinklář

(*1924) Josef Bláha

(*1907) Ladislav Boháč

(*1944) Otakar Kosek (režisér)

(*1932) Viktor Maurer

(*1916) František Hanus

(*1921) Lída Plachá

(*1948) Jiří Ptáčník



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
1°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
3°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
10°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
16°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
0°32’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
0°00’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Lev
6°08’
Rak
0°30’
UranUran:
Blíženci
21°47’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Váhy
8°06’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Lev
12°48’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°18’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Střelec
15°52’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Váhy
23°29’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »