ryby

Robert Folk
(2005): Prci, prci, prcičky: Na táboře

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, skladatel
Robert Folk - Film: Prci, prci, prcičky: Na táboře
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Folk - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Police Academy 8
(2016) - Havana Heat
(2013) - The Secret Village
(2011) - Underground
(2011) - Bílý Elephant
(2008) - Beethoven: Velký trhák
(2006) - Sexy párty 2
(2005) - Prci, prci, prcičky: Na táboře
(2005) - Back in the Day
(2004) - El Sol de los venados
(2004) - In the Shadow of the Cobra
(2003) - Velká rodinná sešlost
(2002) - 40
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Kung prásk: Smrtonosná smrt
(2001) - Komando v sukních
(1999) - You're Dead...
(1999) - Thumb Wars: The Phantom Cuticle
(1999) - Blázniví únosci
(1999) - The All New Adventures of Laurel & Hardy: For Love or Mummy
(1998) - První liga 3: Zpátky do druhé ligy
(1998) - The Jungle Book: Mowgli's Story
(1997) - Není co ztratit
(1997) - Láska na černo
(1996) - Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
(1996) - Rule of Three
(1996) - Maximální riziko
(1995) - Theodore Rex
(1995) - Family Reunion: A Relative Nightmare
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Vojna není kojná
(1994) - Spravedlnost pro nevinné
(1994) - Skřítek v Central Parku
(1994) - Policejní akademie 7: Moskevská mise
(1994) - Lapeni v ráji
(1994) - Kritický stav
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1993) - Přísahal jsem pomstu
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1991) - Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo
(1991) - Nebezpečná hra na vojáky
(1991) - A Climate for Killing
(1991) - Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
(1990) - To Dream of Roses
(1989) - Zlá macecha
(1989) - Policejní akademie 6: Město v obklíčení
(1989) - Nekonečný příběh 2
(1989) - Bláznivá spolubydlící
(1988) - Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
(1988) - Míle od domova
(1987) - Policejní akademie 4: Občanská patrola
(1987) - Pokoj v podkroví
(1987) - Láska není v ceně
(1986) - 2 1/2 Dads
(1986) - Škola letušek
(1986) - Princ z Bel Air
(1986) - Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku
(1986) - Odd Jobs
(1986) - Bojová akademie
(1985) - Thunder Alley
(1984) - Purpurová srdce
(1984) - Policejní akademie
(1984) - Pánská jízda
(1983) - The Planets
(1982) - The Slayer
(1981) - Savage Harvest

Robert Folk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Prci, prci, prcičky: Na táboře":
(*1946) Eugene Levy

(*1980) Chris Owen

(*1978) Omar Benson Miller

(*1985) Arielle Kebbel

(*1981) Tad Hilgenbrink

(*1981) Crystle Lightning

(*1974) Bryan Irzyk

(*1962) Ginger Lynn Allen

(*1977) Jason Earles

(*1984) Matt Barr

(*1984) Micah Alberti

(*1927) Victor J. Kemper (kameraman)

(*1977) Tara Killian

(*1983) Daniel Booko



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
14°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
15°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
18°09’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
3°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°10’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Panna
1°51’
Rak
24°53’
UranUran:
Blíženci
26°30’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Váhy
14°34’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Lev
14°43’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°04’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Ryby
25°21’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Střelec
8°53’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »