ryby

Robert Quinn
(2003): The Clinic (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
režisér
Robert Quinn - Film: The Clinic (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Quinn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Clinic (TV seriál)":
(*1964) Gary Lydon

(*1979) Chris O'Dowd

(*1994) Saoirse Ronan

(*1966) Alison Doody

(*1984) Peter Halpin

(*1988) Robert Sheehan

(*1983) Aidan Turner

(*1981) Colin O'Donoghue

(*1965) Paul Ronan

(*1979) Amy Huberman

(*1987) Ruth Bradley

(*1973) Lochlainn O'Mearain

(*1972) Bronagh Gallagher



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
18°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
16°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°52’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Býk
4°40’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Váhy
7°54’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Panna
26°31’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°14’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Lev
9°09’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Beran
4°41’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »