ryby

Robert Quinn
(2010): Inspektor Banks (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
režisér
Robert Quinn - Film: Inspektor Banks (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Quinn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Inspektor Banks (TV seriál)":
(*1971) Rick Warden

(*1950) John Bowe

(*1987) Tamzin Merchant

(*1965) Stephen Tompkinson

(*1981) Charlotte Riley

(*1980) Samuel Roukin

(*1972) John Light

(*1959) Francis Magee

(*1967) Lucy Briers



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
18°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
16°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°52’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Býk
4°40’
Váhy
4°31’
UranUran:
Váhy
7°54’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
26°31’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°14’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Lev
9°09’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Beran
4°41’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Zítra slaví narozeniny
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Omar Sharif
(*1932 - 2015) herec

Francie Louise Abbéma
(*1853 - 1927) umělkyně

Belgie Achille Van Acker
(*1898 - 1975) belgický politik

Francie Louis Daguerre
(*1787 - 1851) malíř, vědec, fotograf

Německo Werner Egk
(*1901 - 1983) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »