ryby

Robert Quinn
(2011): Smrt v ráji (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
režisér
Robert Quinn - Film: Smrt v ráji (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Quinn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Smrt v ráji (TV seriál)":
(*1944) Kenneth Cranham

(*1963) Rupert Graves

(*1964) Sean Pertwee

(*1965) Shirley Henderson

(*1966) Sarita Choudhury

(*1952) Cherie Lunghi

(*1966) Dexter Fletcher

(*1960) Danny John-Jules

(*1981) Hannah Spearritt

(*1973) Shaun Parkes

(*1964) Paterson Joseph

(*1958) Frances Barber

(*1967) Jonathan Cake

(*1962) Colin Salmon

(*1973) Lucy Davis

(*1942) Gemma Jones

(*1966) Ben Miller

(*1970) Robbie Gee

(*1985) Charlotte Salt

(*1973) Kris Marshall

(*1970) Rowena King

(*1988) Jo Woodcock

(*1980) Sophie Winkleman

(*1987) Matt Di Angelo

(*1981) Emma Pierson

(*1970) Alistair Petrie

(*1976) Sean Maguire

(*1958) Adrian Dunbar

(*1947) Stephanie Beacham

(*1964) Michael Moloney

(*1977) Sarah Smart

(*1972) Lee Boardman

(*1980) Miranda Raison

(*1982) Gemma Chan

(*1969) Hugo Speer

(*1977) Sara Martins

(*1958) Danny Webb

(*1965) Magnus Fiennes (hudební skladatel)

(*1982) Amy Nuttall

(*1973) Ray Fearon

(*1985) Joséphine Jobert

(*1948) James Cosmo

(*1954) James Fleet

(*1985) Lenora Crichlow

(*1978) Bryan Dick



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
18°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
16°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°52’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Býk
4°40’
Váhy
16°40’
UranUran:
Váhy
7°54’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
26°31’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°14’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Lev
9°09’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Beran
4°41’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) herec

Česká republika Miloš Macourek
(*1926 - 2002) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) francouzský generál a významný politik 90

Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architekt

Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »