ryby

Robert Quinn
(2010): Inspektor Banks (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
režisér
Robert Quinn - Film: Inspektor Banks (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Quinn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Inspektor Banks (TV seriál)":
(*1971) Rick Warden

(*1950) John Bowe

(*1987) Tamzin Merchant

(*1965) Stephen Tompkinson

(*1981) Charlotte Riley

(*1980) Samuel Roukin

(*1972) John Light

(*1959) Francis Magee

(*1967) Lucy Briers



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
18°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
16°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°52’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Býk
4°40’
Váhy
4°31’
UranUran:
Váhy
7°54’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
26°31’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°14’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Lev
9°09’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Beran
4°41’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »