rak

Ron Silver
(1994): Timecop

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Ron Silver - Film: Timecop
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ron Silver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - My Father's Will
(2008) - Xenophobia
(2007) - Desatero
(2006) - Dokažte mi vinu
(2005) - Broken Promises: The United Nations at 60
(2005) - Red Mercury
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Jack
(2003) - Skin (TV seriál)
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2002) - Děsivá touha
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2001) - Festival v Cannes
(2001) - Exposure
(2001) - Ali
(2000) - Krysouni
(2000) - American Tragedy
(2000) - Adrenalin
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1999) - V tajných službách
(1999) - To dítě není moje
(1999) - Love Is Strange
(1999) - Heat Vision and Jack
(1999) - Černá a bílá
(1998) - Záhada diamantu
(1998) - Rhapsody in Bloom
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Skeletons
(1997) - The Beneficiary
(1996) - Who Is Henry Jaglom?
(1996) - Smrtící nabídka
(1996) - Shadow Zone: The Undead Express
(1996) - Sex po telefonu
(1996) - Nebezpečná zóna
(1996) - Invaze
(1995) - Sama proti osudu (TV seriál)
(1995) - Kissinger and Nixon
(1995) - Almost Golden: The Jessica Savitch Story
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - Loyalty & Betrayal: The Story of the American Mob
(1994) - Timecop
(1993) - Živý kokon
(1993) - Hra naslepo
(1992) - Gomorron
(1992) - Pan Sobota večer
(1992) - Exploze
(1991) - Manželské rošády
(1991) - Drsnej polda
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Zvrat štěstěny
(1990) - Zapomenutí vězni
(1989) - Souputníci
(1989) - Nepřátelé: Příběh lásky
(1989) - Modrá ocel
(1989) - Big Time
(1988) - Otcova pomsta
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Snědení a opuštění
(1986) - Bariéra mlčení
(1985) - Kane & Abel (TV seriál)
(1984) - The Goodbye People
(1984) - Garbo mluví
(1984) - Bože, ty jsi Ďábel
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Tichá zuřivost
(1982) - Nejlepší přátelé
(1982) - Bytost
(1982) - Baker's Dozen (TV seriál)
(1981) - Word of Honor
(1980) - The Stockard Channing Show (TV seriál)
(1979) - Dear Detective (TV seriál)
(1979) - Dear Detective
(1978) - Murder at the Mardi Gras
(1978) - Betrayal
(1977) - Napůl drsňák
(1976) - Tunnel Vision
(1976) - The Return of the World's Greatest Detective
(1974) - The Mac Davis Show
(1974) - Rhoda (TV seriál)

Ron Silver - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Timecop":
(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1967) Mia Sara

(*1943) Peter Hyams (režisér)

(*1943) Peter Hyams (kameraman)

(*1950) Bruce McGill

(*1964) Gloria Reuben

(*1942) Kenneth Welsh

(*1960) Callum Keith Rennie

(*1964) Ian Tracey

(*1960) Brad Loree

(*1952) James Lew

(*1951) Mark Isham (hudební skladatel)

(*1963) Scott Lawrence



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
9°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
24°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
5°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
16°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
6°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°54’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Rak
26°00’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Blíženci
18°55’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Váhy
5°54’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Lev
10°28’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°48’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°27’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Váhy
15°15’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »