blizenci

Rudolf Šimara
(1975): Škaredá dědina

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Poličná u Valašského Meziříčí
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Rudolf Šimara - Film: Škaredá dědina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rudolf Šimara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Škaredá dědina":
(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1940) Petr Čepek

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1908) Vlastimila Vlková

(*1933) Luděk Munzar

(*1930) Jan Pohan

(*1924) Karel Kachyňa (režisér)

(*1924) Karel Kachyňa (scénárista)

(*1946) Petr Svojtka

(*1924) Mirko Musil

(*1927) Václav Babka

(*1955) Brigita Hausnerová

(*1908) Mária Markovičová

(*1911) Eva Foustková

(*1941) Marie Málková

(*1910) Vilém Pfeiffer

(*1937) Karel Chromík

(*1911) Antonín Ženčák

(*1926) Milan Holubář

(*1942) Jana Hlaváčková

(*1919) Anna Kratochvílová

(*1923) Miloš Vosmanský

(*1925) Zdeněk Vašek

(*1944) Slávka Hozová

(*1923) Miroslav Bezdíček

(*1913) Ferdinand Šnajberk

(*1931) Gustav Hrabal

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)

(*1939) Jaroslav Krček (hudební skladatel)

(*1939) Jiří Macák (kameraman)

(*1901) Peter Jilemnický (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
25°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
1°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
3°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
9°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
1°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
27°17’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Rak
29°10’
Rak
15°50’
UranUran:
Vodnář
23°34’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Lev
3°11’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Rak
3°42’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°30’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Lev
24°38’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Ryby
29°49’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »