vodnar

Sara Gilbert
(2005): Dvojčata (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Dvojčata (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dvojčata (TV seriál)":
(*1957) Melanie Griffith

(*1978) Mark Matkevich

(*1977) Steve Howey

(*1964) Bob Clendenin

(*1973) Nick Lachey

(*1976) Steve Braun

(*1981) Steve Talley

(*1977) Brandon Quinn

(*1980) Molly Stanton

(*1963) Sam Lloyd

(*1953) James Widdoes (režisér)

(*1953) James Widdoes

(*1953) Mary Gross

(*1970) Jeff Witzke

(*1942) Jenny O'Hara

(*1954) Mark Linn-Baker

(*1970) Mark Lutz

(*1969) Jennifer Elise Cox



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Rak
24°53’
UranUran:
Štír
2°27’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Kozoroh
25°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »