Sam Lloyd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam Lloyd
(Samuel Lloyd)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.11. 1963 - 03:18h
Místo:
Springfield, Vermont
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, muzikant

Sam Lloyd - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Best (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.11.1963 - 03:18  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.11.1963 - 08:18  
US, Springfield:
43°18' s.š., 72°29' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam Lloyd 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Sam Lloyd
datum narození 12.11.1963
(herec, muzikant, instagram)

Sam Lloyd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Super Capers
(2009) - Scrubs: Interns (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - ExTerminators
(2008) - Pants on Fire
(2007) - Waking Up with Monsters
(2007) - The Fifth
(2007) - Bratři Solomonovi
(2005) - I'm Not Gay
(2005) - Dvojčata (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2003) - The Real Old Testament
(2003) - Konec dětství
(2003) - Advantage Hart
(2002) - Žhář
(2002) - The Random Years (TV seriál)
(2002) - Back by Midnight
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Maybe It's Me (TV seriál)
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Battery Park (TV seriál)
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1999) - Galaxy Quest
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1997) - Flubber
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Something So Right (TV seriál)
(1996) - Na jedné lodi (TV seriál)
(1996) - The Last Frontier (TV seriál)
(1996) - Champs (TV seriál)
(1996) - Goode Behavior (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Double Rush (TV seriál)
(1995) - Bucket of Blood
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1990) - U nás na radnici (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.11.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam Lloyd 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sam Lloyd - herec, muzikant

se narodil 12.11.1963 ve městě Springfield, Vermont, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam Lloyd

Dnes se narodili
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Sam Lloyd
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
19°13’
2
 
LunaLuna:
Váhy
6°09’
12
 
MerkurMerkur:
Štír
23°33’
2
 
VenušeVenuše:
Střelec
8°27’
3
 
MarsMars:
Střelec
12°47’
3
 
JupiterJupiter:
Beran
10°26’
7
R
SaturnSaturn:
Vodnář
16°50’
5
 
UranUran:
Panna
9°32’
11
 
NeptunNeptun:
Štír
15°32’
2
 
PlutoPluto:
Panna
13°54’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
13°59’
10
R
Černá LunaLilith:
Štír
23°01’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°16’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
22°55’
2
Domy:
Váhy
9°52’
Beran
9°52’
2:
Štír
6°17’
8:
Býk
6°17’
3:
Střelec
7°18’
9:
Blíženci
7°18’
Kozoroh
11°44’
Rak
11°44’
5:
Vodnář
15°35’
Lev
15°35’
6:
Ryby
15°15’
Panna
15°15’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
25°48’
11
Slun./Luna:
Váhy
27°41’
1


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Stanley Kubrick
(*1928 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929 - 2018) herec, dabér

Itálie Damiano Damiani
(*1922 - 2013) režisér, herec

Slovensko Valerie Čižmárová
(*1952 - 2005) herečka, zpěvačka

Francie Henri Decaë
(*1915 - 1987) skladatel, kameraman



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »