panna

Sean Connery
(1982): Špatné je dobré

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.8. 1930 - 18:05h
Místo:
Edinburgh, Skotsko
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Sean Connery - Film: Špatné je dobré
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sean Connery - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Shakespeare Uncovered (TV seriál)
(2012) - Sir Billi
(2009) - Infinite Space: The Architecture of John Lautner
(2009) - Franco Cristaldi e il suo cinema Paradiso
(2009) - Casper och den förbjudna filmen
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - True Bond
(2006) - Sean Connery - pocta za celoživotní dílo
(2006) - Sir Billi the Vet
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Making 'Murder on the Orient Express'
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Intimate Portrait: Vanessa Marcil
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2003) - Liga výjimečných
(2002) - James Bond: A BAFTA Tribute
(2002) - Premiere Bond: Die Another Day
(2002) - Odhalení (TV seriál)
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2002) - Best Ever Bond
(2001) - Behind the Scenes: Finding Forrester
(2000) - The BBC and the BAFTA Tribute to Michael Caine
(2000) - Inside 'Dr. No'
(2000) - Osudové setkání
(1999) - Příběh Jamese Bonda
(1999) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - And the Word Was Bond
(1999) - Past
(1998) - Junket Whore
(1998) - 30 Years of Billy Connolly (TV seriál)
(1998) - Podoby lásky
(1998) - Mstitelé
(1997) - Leute heute
(1997) - The Secrets of 007: The James Bond Files
(1997) - Sean Connery Close Up
(1997) - Sean Connery, an Intimate Portrait
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Skála
(1996) - Dračí srdce
(1995) - The World of 007
(1995) - Three Decades of James Bond 007
(1995) - James Bond 007: Yesterday and Today
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1995) - Behind the Scenes with 'Thunderball'
(1995) - Behind the Scenes with 'Goldfinger'
(1995) - Vražedné alibi
(1995) - První rytíř
(1994) - Správný muž v Africe
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1992) - Šaman
(1992) - Soužení 99
(1991) - Robin Hood: Král zbojníků
(1991) - Highlander 2 - Síla kouzla
(1990) - Ruský dům
(1990) - Hon na ponorku
(1989) - Rodinný podnik
(1989) - Indiana Jones a Poslední křížová výprava
(1988) - Pevnost
(1988) - Můj život bez tebe
(1987) - La Rosa dei nomi
(1987) - Happy Anniversary 007: 25 Years of James Bond
(1987) - Neúplatní
(1986) - Queen: Princes of the Universe (hudební videoklip)
(1986) - Jméno růže
(1986) - Highlander
(1986) - Bonds Are Forever
(1984) - James Bond 007: Coming Attractions
(1984) - G'ole!
(1984) - Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
(1983) - Nikdy neříkej nikdy
(1982) - Špatné je dobré
(1982) - Pět dní jednoho léta
(1981) - Zloději času
(1981) - Outland
(1979) - The American Film Institute Salute to Alfred Hitchcock
(1979) - Meteor
(1979) - Kuba
(1978) - První velká vlaková loupež
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Robin a Mariana
(1976) - Další muž
(1975) - The Dream Factory
(1975) - Vítr a lev
(1975) - Muž, který chtěl být králem
(1974) - Zardoz
(1974) - Výkupné
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1972) - España campo de golf
(1972) - Urážka
(1971) - Diamanty jsou věčné
(1971) - Andersonovy nahrávky
(1970) - Molly Maguires
(1969) - Male of the Species
(1969) - Červený stan
(1968) - Shalako
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - The Heart of Show Business (koncert)
(1967) - Žiješ jenom dvakrát
(1966) - Un monde nouveau
(1966) - Krásné šílenství
(1965) - Thunderball
(1965) - Pahorek
(1964) - Marnie
(1964) - Goldfinger
(1964) - Bezcharakterní žena
(1963) - Srdečné pozdravy z Ruska
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Dr. No
(1961) - On the Fiddle
(1961) - Macbeth
(1961) - The Frightened City
(1961) - Anna Karenina
(1960) - Without the Grail
(1960) - Colombe
(1960) - An Age of Kings (TV seriál)
(1959) - Tarzanovo největší dobrodružství
(1959) - The Square Ring
(1959) - Darby O'Gill and the Little People
(1958) - Women in Love
(1958) - Jiný čas, jiné místo
(1957) - Tygr v akci
(1957) - Time Lock
(1957) - Prodané životy
(1957) - No Road Back
(1957) - Anna Christie
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1954) - Lilacs in the Spring
Spoluherci ve filmu "Špatné je dobré":
(*1962) Jennifer Jason Leigh

(*1936) Dean Stockwell

(*1926) Leslie Nielsen

(*1912) Richard Brooks (scénárista)

(*1912) Richard Brooks (režisér)

(*1912) Richard Brooks (producent)

(*1935) John Saxon

(*1926) David Frankham

(*1940) Katharine Ross

(*1935) Robert Conrad

(*1928) Henry Silva

(*1941) Mickey Jones

(*1970) Julie Condra

(*1942) Art Evans

(*1928) Hardy Krüger

(*1920) G. D. Spradlin

(*1938) Rosalind Cash

(*1924) Ron Moody

(*1928) George Grizzard

(*1924) Robert Webber

(*1922) Fred J. Koenekamp (kameraman)



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
1°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
23°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
29°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
17°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
28°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
12°43’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°26’
Váhy
21°28’
UranUran:
Beran
14°53’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Panna
3°15’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Rak
20°14’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°24’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°29’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Býk
18°54’
Býk
18°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
6°07’
4. IC:
Býk
18°43’
7. DSC:
Rak
6°07’
10. MC:
Štír
18°43’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »