Rosalind Cash wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rosalind Cash

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.12. 1938 - 18:27h
Místo:
Atlantic City
Země:
Věk:
† 56 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
31.10.1995 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Rosalind Cash - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.12.1938 - 18:27  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.12.1938 - 23:27  
US, Atlantic City:
39°21' s.š., 74°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rosalind Cash 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Rosalind Cash
datum narození 31.12.1938
(herečka, instagram)

Rosalind Cash - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Circle of Pain
(1995) - Tales from the Hood
(1995) - Nebezpečná známost
(1993) - Superman (TV seriál)
(1992) - You Must Remember This
(1992) - Tequila a Bonetti (TV seriál)
(1992) - The Second Coming
(1991) - Roc (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - Death Spa
(1989) - Forced March
(1988) - Knightwatch (TV seriál)
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - The Offspring
(1987) - Mighty Pawns
(1987) - Frank's Place (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Head of the Class (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Go Tell It On the Mountain
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - This Is the Life (TV seriál)
(1983) - Special Bulletin
(1983) - Just an Overnight Guest
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1982) - Špatné je dobré
(1982) - Sister, Sister
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - The Sophisticated Gents
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Keeping On
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - The Class of Miss MacMichael
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - Death Drug
(1977) - Smrtelný zásah
(1976) - What's Happening!! (TV seriál)
(1976) - The Monkey Hu$tle
(1976) - Dr. Black, Mr. Hyde
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Cornbread, Earl and Me
(1974) - Ve městě v sobotu večer
(1974) - Úžasná Grace
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - King Lear
(1974) - Good Times (TV seriál)
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - The All-American Boy
(1972) - Novodobí centurioni
(1972) - Melinda
(1972) - Hickey & Boggs
(1971) - The Omega Man
(1971) - Klute
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.12.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rosalind Cash 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rosalind Cash - herečka

se narodila 31.12.1938 ve městě Atlantic City, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rosalind Cash

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Rosalind Cash
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
9°38’
6
 
LunaLuna:
Býk
3°40’
10
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°06’
5
 
VenušeVenuše:
Štír
27°16’
5
 
MarsMars:
Štír
12°28’
4
 
JupiterJupiter:
Ryby
0°25’
8
 
SaturnSaturn:
Beran
11°29’
9
 
UranUran:
Býk
14°01’
10
R
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
3
R
PlutoPluto:
Lev
0°49’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°53’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
1°10’
6
 
CheirónCheirón:
Rak
6°56’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
7°53’
9
Domy:
Lev
1°54’
Vodnář
1°54’
2:
Lev
22°33’
8:
Vodnář
22°33’
3:
Panna
17°24’
9:
Ryby
17°24’
Váhy
18°29’
Beran
18°29’
5:
Štír
24°52’
Býk
24°52’
6:
Kozoroh
0°51’
Rak
0°51’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
10°12’
11
Slun./Luna:
Ryby
6°39’
8


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »