byk

Sean Whalen
(2000): Python

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Sean Whalen - Film: Python
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sean Whalen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Enter the Fist and the Golden Fleecing
(2015) - Villisca
(2015) - Superstore (TV seriál)
(2015) - Lotto
(2015) - Getting the Kinks Out
(2015) - Caesar and Otto's Paranormal Halloween
(2014) - Jersey Boys
(2014) - Constantine (TV seriál)
(2013) - Wet and Reckless
(2013) - Hatchet III
(2011) - Vs
(2011) - The FP
(2009) - Laid to Rest
(2009) - Halloween II
(2007) - Poslední den prázdnin
(2007) - Lost: Missing Pieces (TV seriál)
(2007) - Drive Thru
(2006) - Záhadná žena: Nemluvně
(2006) - Rande měsíce
(2005) - Stopař duchů
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2005) - Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Poslední výstřel
(2004) - Neslavná (TV seriál)
(2004) - Life As We Know It (TV seriál)
(2003) - Židovské kladivo
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Bestie
(2002) - A Midsummer Night's Rave
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2000) - Shark in a Bottle
(2000) - Python
(2000) - Charlieho andílci
(2000) - Dokonalá vražda, dokonalé město
(1999) - Turkey. Cake.
(1999) - Ruka zabiják
(1999) - Nepolíbená
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Nerovná partie
(1997) - Muži v černém
(1997) - Jenny (TV seriál)
(1997) - A Guy Walks Into a Bar
(1997) - Brutální Nikita (TV seriál)
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Twister
(1996) - To je náš hit!
(1996) - Egg Salad
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Cable Guy
(1995) - Vodní svět
(1995) - Soudcem z nouze
(1995) - Pan nikdo (TV seriál)
(1995) - Glory Daze
(1995) - Bláznivá vychovatelka
(1994) - Útěk z vězení
(1994) - Tyranosaurus junior
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Stepmonster
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Doppelganger
(1992) - Pomsta šprtů 3: Nová generace
(1992) - Lady Against the Odds
(1992) - Batman se vrací
(1992) - The Amazing Live Sea-Monkeys (TV seriál)
(1991) - Lidé pod schody
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Ferris Bueller (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

Sean Whalen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Python":
(*1968) Casper Van Dien

(*1972) Wil Wheaton

(*1938) Ed Lauter

(*1947) Robert Englund

(*1970) Keith Coogan

(*1972) Jenny McCarthy

(*1965) William Zabka

(*1966) Dana Barron

(*1949) Gary Grubbs

(*1964) David Bowe

(*1959) John Franklin

(*1957) Marc McClure



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
28°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
10°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
4°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
5°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
8°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
8°51’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Ryby
4°27’
Býk
10°23’
UranUran:
Panna
5°55’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Štír
16°08’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Panna
11°35’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°58’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Střelec
14°03’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Ryby
18°18’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »