vodnar

Simon Pegg
(1997): I'm Alan Partridge (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Gloucester
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Simon Pegg - Film: I'm Alan Partridge (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Simon Pegg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Ready Player One
(2016) - The Gathering
(2016) - Star Trek: Do neznáma
(2016) - Doba ledová: Mamutí drcnutí
(2015) - Vzmuž se
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - Simon's Cam
(2014) - From Borehamwood to Hollywood: The Rise and Fall and Rise of Elstree
(2014) - Doc of the Dead
(2014) - Zuřivá salsa
(2014) - Zabij mě třikrát
(2014) - Škatuláci
(2014) - Math Bites (TV seriál)
(2014) - Hector and the Search for Happiness
(2013) - Star Trek Into Darkness Special
(2013) - Bond's Greatest Moments
(2013) - U Konce světa
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2013) - Mob City (TV seriál)
(2012) - Pokoj na koštěti
(2012) - A Fantastic Fear of Everything
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2011) - A Night with the Stars
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Between the Lightning Strikes: The Making of 'Paul'
(2011) - Tintinova dobrodružství
(2011) - Simon Pegg and Nick Frost's Star Wars
(2011) - Paul
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2011) - The Death and Return of Superman
(2010) - Conan
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Scrat's Continental Crack Up
(2010) - Burke and Hare
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - Alan Carr: Chatty Man
(2009) - Star Trek: Gag Reel
(2009) - Special zu 'Star Trek XI'
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - Star Trek
(2009) - Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
(2008) - Starz Inside: Fantastic Flesh
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
(2007) - Xposé
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - 'Hot Fuzz': The Fuzzball Rally
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Maraton lásky
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - Hezké sny
(2007) - Grindhouse: Don't
(2007) - Deník mrtvých
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Zachraňte Jimmyho
(2006) - Nula od Nuly pojde
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - Derren Brown: The Gathering
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2005) - Když Shaun potká George
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Zkáza spolku gentlemanů
(2005) - Země mrtvých
(2005) - Spider-Plant Man
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2004) - Dude, Where's My Movie Quiz?
(2004) - The Big Fat Quiz of the Year
(2004) - Soumrak mrtvých
(2004) - The Man Who Would Be Shaun
(2004) - I Am Not an Animal (TV seriál)
(2004) - Funky Pete
(2004) - Danger! 50,000 Zombies!
(2003) - Comic Relief 2003: The Big Hair Do
(2003) - Hra o smrti
(2003) - Final Demand
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Nonstop párty
(2002) - Look Around You (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Comic Relief: Say Pants to Poverty
(2001) - Válka policajtů
(2001) - Stop! Kung Fu! (TV seriál)
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2001) - Brass Eye Special
(2000) - Black Books (TV seriál)
(1999) - Velký blázinec v malém hotelu
(1999) - Spaced (TV seriál)
(1999) - Historky z metra
(1999) - Hippies (TV seriál)
(1998) - Velkovlak (TV seriál)
(1998) - Steve Coogan: The Man Who Thinks He's It
(1998) - Live from the Lighthouse
(1998) - Is It Bill Bailey? (TV seriál)
(1997) - We Know Where You Live (TV seriál)
(1997) - I'm Alan Partridge (TV seriál)
(1996) - Saturday Live
(1996) - Asylum (TV seriál)
(1995) - Six Pairs of Pants (TV seriál)
(1995) - Faith in the Future (TV seriál)
(1993) - Jools's Hootenanny
(1978) - Top Gear

Simon Pegg - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Simon Pegg - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "I'm Alan Partridge (TV seriál)":
(*1968) Graham Linehan

(*1965) Christopher Morris

(*1965) Steve Coogan

(*1970) Sally Phillips

(*1971) Chris Ryman

(*1964) Amelia Bullmore

(*1963) David Schneider



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
25°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
10°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
0°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
15°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°55’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Býk
3°37’
Beran
1°21’
UranUran:
Váhy
8°19’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Střelec
0°48’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
26°50’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°55’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Lev
7°42’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Beran
4°01’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »