kozoroh

Sissy Spacek
(2015): Bloodline (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
25.12. 1949 - 00:03h
Místo:
Quitman, Texas
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sissy Spacek - Film: Bloodline (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sissy Spacek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Bloodline (TV seriál)
(2012) - Chladnokrevný
(2011) - Černobílý svět
(2009) - Snížit se
(2008) - Lake City
(2008) - Čtvery vánoce
(2007) - Pirát silnic
(2007) - Obrázky Hollis Woodsové
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Ta záležitost s Gray
(2005) - Nine Lives
(2005) - Kruh 2
(2005) - Její případ
(2005) - Americká kletba
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2004) - Tři do páru
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Absence of Malick
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Rosy-Fingered Dawn: a Film on Terrence Malick
(2002) - Tajemství nesmrtelných
(2002) - Poslední volání
(2001) - Acting 'Carrie'
(2001) - V ložnici
(2001) - Obžalovaná
(2000) - Píseň všedního života
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Příběh Alvina Straighta
(1999) - Dožeň, co se dá!
(1999) - Carrie 2
(1997) - Utrpení
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Beyond the Call
(1995) - Thomas Jefferson: A View from the Mountain
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Sympaťáci
(1995) - Luční harfa
(1994) - Místo pro Annii
(1994) - Koupím matku. Zn.: Za babku
(1992) - Soukromá záležitost
(1991) - Těžko splnitelné sliby
(1991) - JFK
(1990) - Dlouhá cesta domů
(1986) - Zločiny srdce
(1986) - Modré fialky
(1986) - Dobrou noc, mami
(1985) - Marie
(1984) - Řeka
(1983) - Muž se dvěma mozky
(1982) - Nezvěstný
(1981) - Nebezpečný muž
(1980) - Tlukot srdce
(1980) - První dáma country music
(1978) - Verna: USO Girl
(1977) - Tři ženy
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Vítejte v L.A.
(1976) - Carrie
(1975) - Katherine
(1974) - The Migrants
(1974) - Ginger in the Morning
(1973) - Zapadákov
(1973) - The Girls of Huntington House
(1972) - Konec rozkvětu
(1970) - Trash
Spoluherci ve filmu "Bloodline (TV seriál)":
(*1943) Sam Shepard

(*1974) Chloë Sevigny

(*1942) Ed Bianchi (režisér)

(*1969) Ben Mendelsohn

(*1960) Adam Bernstein (režisér)

(*1975) Linda Cardellini

(*1973) Enrique Murciano

(*1972) Jacinda Barrett

(*1965) Kyle Chandler

(*1962) David Zayas

(*1976) Steven Pasquale

(*1969) Jonathan Glatzer (scénárista)

(*1966) Johan Renck (režisér)

(*1984) Indigo

(*1971) Katie Finneran

(*1968) Jeff Chase

(*1967) Norbert Leo Butz



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
10°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
29°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°00’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Panna
19°25’
Střelec
0°54’
UranUran:
Rak
2°58’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Váhy
17°11’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Lev
17°54’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Beran
12°28’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Beran
28°01’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Střelec
14°59’
Ryby
13°47’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
29°02’
4. IC:
Střelec
28°58’
7. DSC:
Ryby
29°02’
10. MC:
Blíženci
28°58’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »