lev

Steve Martin
(1987): Roxana

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.8. 1945 - 05:54h
Místo:
Waco, Texas
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, skladatel
Steve Martin - Film: Roxana
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Steve Martin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Billy Lynn's Long Halftime Walk
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Live From New York!
(2015) - American Epic (TV seriál)
(2015) - Konečně doma
(2014) - Skoro doma
(2013) - The Queen Latifah Show
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - The Annual Crafts & Arts Contest
(2011) - Troubadours
(2011) - Nadějný rok
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Conan
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2009) - Růžový panter 2
(2009) - Nějak se to komplikuje
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Baby Máma
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Růžový panter
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Disneyland: The First 50 Magical Years
(2005) - Jeden navíc
(2005) - Dvanáct do tuctu 2
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - Reel Comedy: Bringing Down the House
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(2003) - Looney Tunes: Zpět v akci
(2003) - Dvanáct do tuctu
(2003) - Dům naruby
(2002) - The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch
(2002) - Gilda Radner's Greatest Moments
(2002) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - Smothered: The Censorship Struggles of the Smothers Brothers Comedy Hour
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Novocaine
(2000) - Thin Ice
(2000) - Tajemství
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - The Source: The Story of the Beats and the Beat Generation
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Paris dernière (TV seriál)
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - The Venice Project
(1999) - The Simpsons: Greatest Hits
(1999) - Burani ve městě
(1998) - Princ Egyptský
(1997) - Labyrint lží
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Nichols and May: Take Two
(1996) - Classic Stand-Up Comedy of Television
(1996) - Seržant Bilko
(1995) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
(1994) - Život naruby
(1994) - Blázni a poloblázni
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Gomorron
(1992) - Promiň, jsi ženatý!
(1992) - Muž zázraků
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1991) - Hlava rodiny
(1991) - Grand Canyon
(1990) - Life of Python
(1990) - Moje modré nebe
(1989) - Learned Pigs and Fireproof Women
(1989) - Rodičovství
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1988) - The American Film Institute Salute to Jack Lemmon
(1988) - Špinaví, prohnilí lumpové
(1987) - Roxana
(1987) - Letadla, vlaky, automobily
(1986) - Steve Martin Live
(1986) - Tři amigos
(1986) - Malý krámek hrůz
(1985) - The American Film Institute Salute to Gene Kelly
(1985) - The History of White People in America
(1985) - Filmový sen
(1984) - The Great Standups
(1984) - Sólo pro dva
(1984) - Průvodce osamělého muže
(1983) - Muž se dvěma mozky
(1982) - The American Film Institute Salute to Frank Capra
(1982) - Twilight Theater
(1982) - Mrtví muži nenosí skotskou sukni
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Steve Martin's Best Show Ever
(1981) - Pennies from Heaven
(1980) - All Commercials... A Steve Martin Special
(1980) - Comedy Is Not Pretty
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Kids Are Alright
(1979) - The Muppet Movie
(1979) - Cvok
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
(1977) - The Absent-Minded Waiter
(1976) - Johnny Cash and Friends (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - The Smothers Brothers Show (TV seriál)
(1972) - The Ken Berry 'Wow' Show
(1972) - Half the George Kirby Comedy Hour
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1970) - The Ray Stevens Show
(1969) - Della
(1965) - The Dating Game

Steve Martin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Steve Martin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Roxana":
(*1960) Daryl Hannah

(*1949) Shelley Duvall

(*1960) Damon Wayans

(*1939) Fred Schepisi (režisér)

(*1957) Rick Rossovich

(*1939) Michael J. Pollard

(*1953) Kevin Nealon

(*1939) Fred Willard

(*1963) Merrilyn Gann

(*1956) John Kapelos

(*1952) Brian George



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
21°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
4°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
2°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
11°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
14°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°52’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Rak
19°13’
Střelec
15°26’
UranUran:
Blíženci
16°47’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Váhy
4°35’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Lev
10°12’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°51’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Štír
0°37’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Váhy
2°32’
Blíženci
17°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
8°06’
4. IC:
Štír
0°59’
7. DSC:
Vodnář
8°06’
10. MC:
Býk
0°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »