byk

Tom Bergeron
(1984): Gremlins

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Gremlins
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Gremlins":
(*1957) Judge Reinhold

(*1958) Michael Winslow

(*1970) Nicky Katt

(*1971) Corey Feldman

(*1958) Chris Columbus (scénárista)

(*1946) Joe Dante (režisér)

(*1964) Zach Galligan

(*1963) Phoebe Cates

(*1938) Hoyt Axton

(*1912) Chuck Jones

(*1937) Polly Holliday

(*1941) Peter Cullen

(*1947) Jonathan Banks

(*1917) Kenneth Tobey

(*1955) Howie Mandel

(*1946) Frank Welker

(*1928) Dick Miller

(*1947) Glynn Turman

(*1929) Jerry Goldsmith (hudební skladatel)

(*1929) Jerry Goldsmith

(*1924) Scott Brady

(*1921) Harry Carey Jr.

(*1913) Marvin Miller

(*1914) Edward Andrews

(*1947) Belinda Balaski

(*1922) William Schallert



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Štír
13°58’
UranUran:
Rak
24°08’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Býk
28°26’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »