byk

Tom Bergeron
(1984): Gremlins

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Gremlins
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Gremlins":
(*1957) Judge Reinhold

(*1958) Michael Winslow

(*1970) Nicky Katt

(*1971) Corey Feldman

(*1958) Chris Columbus (scénárista)

(*1946) Joe Dante (režisér)

(*1964) Zach Galligan

(*1963) Phoebe Cates

(*1938) Hoyt Axton

(*1912) Chuck Jones

(*1937) Polly Holliday

(*1941) Peter Cullen

(*1947) Jonathan Banks

(*1917) Kenneth Tobey

(*1955) Howie Mandel

(*1946) Frank Welker

(*1928) Dick Miller

(*1947) Glynn Turman

(*1929) Jerry Goldsmith (hudební skladatel)

(*1929) Jerry Goldsmith

(*1924) Scott Brady

(*1921) Harry Carey Jr.

(*1913) Marvin Miller

(*1914) Edward Andrews

(*1947) Belinda Balaski

(*1922) William Schallert



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Štír
13°58’
UranUran:
Rak
24°08’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Býk
28°26’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »