byk

Tom Bergeron
(2001): Show Wayna Bradyho

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Show Wayna Bradyho
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Show Wayna Bradyho":
(*1958) Sharon Stone

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1962) Cary Elwes

(*1946) Danny Glover

(*1990) Emma Watson

(*1943) Penny Marshall

(*1986) Amanda Bynes

(*1965) Rick Hearst

(*1948) John Ritter

(*1962) Carlos Bernard

(*1961) Penny Johnson

(*1965) Jami Gertz

(*1973) Tyra Banks

(*1952) CCH Pounder

(*1917) Phyllis Diller

(*1939) Tina Turner

(*1948) A Martinez

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1970) Anthony Anderson

(*1947) Deidre Hall

(*1958) Ted McGinley

(*1957) Jenifer Lewis

(*1972) Missi Pyle

(*1959) Victoria Rowell

(*1979) Amy Davidson

(*1959) Weird Al Yankovic

(*1973) Lisa Ling

(*1959) Kevin Nash

(*1980) Jason Ritter

(*1939) Frankie Avalon

(*1979) Sandra McCoy

(*1972) Wayne Brady

(*1922) Betty White

(*1965) Ted King

(*1971) Melissa Peterman

(*1969) Brian McKnight

(*1936) Shelley Morrison

(*1963) Lisa Whelchel

(*1955) Peter Reckell

(*1947) Kate Linder

(*1928) Rudy Boesch

(*1936) Engelbert Humperdinck

(*1963) Bill Brochtrup



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Býk
24°34’
UranUran:
Rak
24°08’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »